Schutting Bosschenhoofd

Op het web aan het zoeken voor een nieuwe schutting Bosschenhoofd? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton tuinschutting Bosschenhoofd. Het plaatsen van een schuttingen Bosschenhoofd kan normaliter binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bosschenhoofd

Wij werken enkel met bedreven schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schutting Bosschenhoofd. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We bouwen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de particulieren. De basis van deze soort schuttingen Bosschenhoofd bestaat uit beton palen in plaats van hout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Door de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Bosschenhoofd.

Tuin schermen Bosschenhoofd

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Bosschenhoofd

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Bosschenhoofd uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Bosschenhoofd.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Bosschenhoofd is tegenwoordig erg simpel. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte schutting Bosschenhoofd zal aantreffen voor uw woning in Bosschenhoofd. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een adres Bosschenhoofd.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt! Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! De onderstaande moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Bosschenhoofd.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Bosschenhoofd gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Bosschenhoofd

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting Bosschenhoofd is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk mooier geworden met verscheidene tinten en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Bosschenhoofd heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Bosschenhoofd

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hoek
schutting Gieten
schutting Baarle-Hertog
schutting Zeewolde
schutting Vaassen
schutting Alphen aan den Rijn
schutting Klundert
schutting Roelofsarendsveen
schutting Maasbree
schutting Heusden
schutting Dieteren
schutting Waarland