Schutting Bosschenhoofd

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een nieuwe schutting Bosschenhoofd? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe schutting Bosschenhoofd. We kunnen normaliter binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bosschenhoofd

Onze doorgewinterde bouwers die niets anders uitvoeren dan schuttingen bouwen, kunnen de schuttingen Bosschenhoofd perfect monteren. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt genoeg over het gezichtspunt en ervaring van de bouwers.

De houten schuttingen Bosschenhoofd vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend populairder onder de bezoekers. Het grote pluspunt van deze soort schutting is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een beton paal rot niet, trekt nooit krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Wij kunnen 4 gevariëerde hout soorten leveren, elke soort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Bosschenhoofd.

Tuin schermen Bosschenhoofd

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Bosschenhoofd

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor de luxe schutting. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Bosschenhoofd uit ons assortiment. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Bosschenhoofd: Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Rots motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Bosschenhoofd.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin Bosschenhoofd is hedendaags erg handig. Zoek het op met Google.nl en u vind al snel een tuinschutting Bosschenhoofd die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van de klanten gedaan. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze pagina? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Wellicht hebben wij Bosschenhoofd eerder een tuinafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt! Schutting kopen Bosschenhoofd. Dat was nog nooit zo simpel! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die wij plaatsen Bosschenhoofd. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Bosschenhoofd gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Bosschenhoofd

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor beton schutting Bosschenhoofd. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat mooier met meerdere kleuren en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Veel beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te leveren.

Poort Bosschenhoofd

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kunt een keuze maken uit diverse modellen poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten poort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 220cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Stolwijk
schutting Amersfoort
schutting Westerhoven
schutting Sliedrecht
schutting Harmelen
schutting Neer
schutting Lonneker
schutting Lemelerveld
schutting Tegelen
schutting Zegge
schutting Loppersum
schutting Noordwijkerhout