Schutting Bosschenhoofd

Rond aan het kijken voor een luxe erfafscheiding in Bosschenhoofd? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van uw schutting. We kunnen normaliter binnen 10 dagen een nieuwe erfafscheiding bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken enkel met doorgewinterd medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van erfafscheidingen. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin gewoonlijk anders zijn. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en ervaring van de monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Bosschenhoofd

De houten erfafscheiding vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. De beton erfafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder onder de bezoekers. De basis van deze soort schuttingen bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaren.

Het tuinscherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We monteren een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Bosschenhoofd.

Een schutting kopen in Bosschenhoofd hoeft nu niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin in Bosschenhoofd is nu erg makkelijk. Zoek het op met Google en u vind al vlot een schutting die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van de bezoekers gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer info. Zoekt u een referentie tuin bij u in Bosschenhoofd? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Erfafscheiding kopen Bosschenhoofd. Het was nog nooit zo gemakkelijk! De volgende moderne erfafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren bij u in Bosschenhoofd.

Schutting soorten

Erfafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen van hout met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout met luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Betonschutting Bosschenhoofd

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor bouwmaterialen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk.

Poortdeur

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
U kunt kiezen uit verschillende modellen poortdeuren die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Een houten tuinpoort van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Extra brede tuindeur waar men met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Tegelen
schutting Abcoude
schutting Rotterdam
schutting Petten
schutting Maasland
schutting De Zilk
schutting Hoek
schutting Nieuwerkerk
schutting Roden
schutting Hedel
schutting Lopik
schutting Renkum