Schutting Mol

Op zoek naar een nieuwe schutting Mol? Wij zijn de expert van Nederland in het plaatsen van uw schutting Mol. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het plaatsen van de schutting is circa 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Mol

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders doen dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schuttingen Mol perfect monteren. Iedere tuin is afwijkend, een precies inzicht is daarom essentieel bij het zetten van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We zetten uw schutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. De palen van dit type tuinafscheiding Mol zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een beton paal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is daardoor uiterst bestemd voor tuinafscheidingen Mol. De sponning die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Mol.

Tuinschermen Mol

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Mol

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Mol.

Een tuinafscheiding kopen Mol hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Mol is hedendaags erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Mol. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 85% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie tuin Mol? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende soorten schuttingen of tuinafscheiding Mol plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Mol gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Klassiek steen motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Rhein motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Mol

Zoekt u een schutting die staat als een woning en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde beton schutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting Mol is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Mol

Prins schuttingen kan uiteraard ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede tuinpoort waar u met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ammerzoden
schutting Scherpenzeel
schutting Ouderkerk aan den IJssel
schutting Wolfheze
schutting Oud-Heusden
schutting Bodegraven
schutting Hoogvliet
schutting Nederweert
schutting Meppel
schutting Vogelwaarde
schutting Boskoop
schutting Vlodrop