Schutting Mol

Op het web aan het zoeken voor een luxe schutting Mol? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het monteren van tuinafscheidingen Mol. Het monteren van een tuinafscheiding Mol kan normaliter binnen 1 week worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken enkel met bedreven medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen. Elke achtertuin is anders, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het zetten van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij bouwen uw tuinafscheiding zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Schutting Mol

De houten tuinafscheiding gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Wij kunnen vier verschillende houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere eigenschappen.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinafscheiding

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Rots motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Mol.

Een tuinafscheiding plaatsen Mol hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Mol is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlug een tuinafscheiding die bij u past. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het zien van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een adres Mol.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinschutting of schutting Mol plaatsen:

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Steen motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Mol

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
U kan kiezen uit verscheidene type poorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 220cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Gronsveld
schutting Milsbeek
schutting Leimuiden
schutting Weesp
schutting Stellendam
schutting Den Bosch
schutting Kessel
schutting Baarle-Hertog
schutting Loosdrecht
schutting Lage Zwaluwe
schutting Waardenburg
schutting Vroomshoop