Schutting Mol

Op zoek naar een luxe schutting Mol? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe schutting Mol. We kunnen normaliter binnen 15 dagen de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Mol

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schuttingen Mol bent u zeker van een perfect eind resultaat met uitstekende garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke tuin vaak afwijkend zijn. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard genoeg over het inzicht en ervaring van onze bouwers.

De houten schutting Mol vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Douglas) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de consumenten. De basis van deze soort schuttingen Mol bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 50 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Bij ons kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Mol.

Tuin schermen Mol

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Mol

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuin scherm. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Mol: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Tuinschutting kopen Mol.

Via het net een schutting kopen voor uw tuin Mol is tegenwoordig erg handig. Zoek het op met Google.nl en u treft al snel een tuinschutting Mol die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van onze tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra info. Misschien hebben wij Mol voorheen een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Mol. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! We kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of tuinafscheiding Mol plaatsen:

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Tuinschutting Mol gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Mol

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting Mol is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Mol

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende poortdeuren.

Houten tuindeur op een metalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Scheemda
schutting Loenen
schutting Huizen
schutting Noordwijkerhout
schutting Vledder
schutting Wemeldinge
schutting Eelde
schutting Schinveld
schutting Groningen
schutting Nederweert
schutting Leunen
schutting Deventer