Schutting Tremelo

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Tremelo? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe tuinschutting Tremelo. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Tremelo

Wij werken alleen met doorgewinterd personeel die niks anders doen dan het bouwen van schuttingen Tremelo. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin meestal afwijkend zijn. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en routine van onze schuttingbouwers.

De houten schutting Tremelo vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Consumenten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de beton tuinafscheiding. De fundering van deze soort schuttingen Tremelo bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een beton paal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is hier door bijzonder geschikt voor schuttingen Tremelo. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Wij kunnen vier andere houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Tremelo.

Tuin schermen Tremelo

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Tremelo

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Tremelo uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt de schutting helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Tremelo.

Een schutting plaatsen Tremelo hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Tremelo is hedendaags erg handig. We weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte schutting Tremelo zult vinden voor uw woning in Tremelo. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Wij kunnen snappen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra info. Misschien hebben wij Tremelo voorheen een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt! Schutting kopen Tremelo. Het was nog nooit zo simpel! Hier vind u de schuttingen die we zetten Tremelo. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Tremelo van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Mediterraans motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Romeins motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Tremelo

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Tremelo niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Rabat motief of het Rhein motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Tremelo heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Tremelo

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuinpoorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar u met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Helvoirt
schutting Meerssen
schutting Kampen
schutting De Lier
schutting Clinge
schutting Heeze
schutting Drachten
schutting Oudenbosch
schutting Hoorn
schutting Huister Heide
schutting Arkel
schutting Bergeijk