Schutting Lutlommel

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Lutlommel? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe tuinschutting Lutlommel. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het plaatsen van de schutting is circa 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lutlommel

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schutting Lutlommel bent u verzekerd van een correct eindproduct met uitstekende garanties. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte die in elke achtertuin gewoonlijk ongelijk zijn. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schuttingen Lutlommel gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Grenen) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder geworden onder de particulieren. De basis van dit type tuinafscheidingen Lutlommel bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een betonpaal gaat hedendaags een leven lang mee en is hier door uitermate bestemd voor schuttingen Lutlommel. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de aarde.

Wij kunnen vier gevariëerde hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Lutlommel.

Tuinschermen Lutlommel

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Lutlommel

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Lutlommel: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Lutlommel.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Lutlommel is hedendaags erg handig. Zoek het op met Google.nl en u vind al snel een tuinschutting Lutlommel die bij u past. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra info. Misschien hebben wij Lutlommel eerder een tuinafscheiding gezet, vraag ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Lutlommel. Het was nog nooit zo makkelijk! Hier vind u alle tuinafscheidingen die wij plaatsen Lutlommel. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Schuttingen Lutlommel gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Lutlommel

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting Lutlommel is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat mooier geworden met meerdere kleuren en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Graniet motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Lutlommel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Lutlommel

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende poortdeuren.

Een houten poort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 2,5 meter breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oostvoorne
schutting Goedereede
schutting Raamsdonk
schutting Milheeze
schutting Hengelo
schutting Hardenberg
schutting Almere
schutting Musselkanaal
schutting Drogeham
schutting Haaksbergen
schutting Oude Wetering
schutting Simpelveld