Schutting Lutlommel

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Lutlommel? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe tuinschutting Lutlommel. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lutlommel

Wij werken alleen met ervaren personeel welke niks anders doen dan het zetten van schutting Lutlommel. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Lutlommel erg populair, tegenwoordig zoeken steeds minder particulieren voor deze soort schutting. Consumenten kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van deze categorie schutting is dat de palen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is daardoor uitermate geschikt voor tuinafscheidingen Lutlommel. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Lutlommel.

Tuinschermen Lutlommel

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Lutlommel

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit model schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuin scherm. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Nobifix hout en men heeft een luxe schutting Lutlommel die jaren lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Schutting plaatsen Lutlommel.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Lutlommel is tegenwoordig erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Lutlommel. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van de bezoekers gedaan. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Wellicht hebben we Lutlommel voorheen een schutting neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Lutlommel. Dat was nog nooit zo makkelijk! Deze onderstaande moderne tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Lutlommel.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Hout beton schutting Lutlommel.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Hout motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Lutlommel

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor betonschuttingen Lutlommel. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Lutlommel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Lutlommel

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
U kunt kiezen uit meerdere soorten poorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 230cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Heeze
schutting Urk
schutting Leunen
schutting Mijnsheerenland
schutting IJburg
schutting Voorthuizen
schutting Twello
schutting Oude-Tonge
schutting Woubrugge
schutting Leersum
schutting Beemster
schutting Damwoude