Schutting Holwerd

Rond aan het kijken voor een nieuwe erfafscheiding in Holwerd? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het installeren van uw schutting. Het monteren van een erfafscheiding bij u in Holwerd kan meestal binnen 1 week worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken alleen met doorgewinterd personeel die niets anders verrichten dan het installeren van erfafscheidingen. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin gewoonlijk afwijkend zijn. We bouwen uw erfafscheiding zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Holwerd

Een houten schutting gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. De beton erfafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de bezoekers. De palen van deze soort erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een betonpaal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daardoor hoogst geschikt voor erfafscheidingen. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting

Aan het zoeken naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton erfafscheiding met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit model erfafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Holwerd.

Een schutting kopen in Holwerd hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Holwerd is nu erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste schutting zult tegenkomen bij u in Holwerd. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van onze klanten gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in de grote showtuin gesitueerd in Helmond. Of verzoek ons om een tuin bij u in Holwerd.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle erfafscheidingen die we zetten in Holwerd. Elke soort erfafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout met Rabat motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Betonschutting Holwerd

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor bouwmaterialen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met verschillende kleuren en motieven. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om 2 verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!

Tuindeur

Wij kunnen uiteraard ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas tuindeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Voorthuizen
schutting Moerkapelle
schutting Elim
schutting Middelsluis
schutting Huizen
schutting Echt
schutting Vlagtwedde
schutting Best
schutting Bleiswijk
schutting Staphorst
schutting Simpelveld
schutting Surhuisterveen