Schutting Holwerd

Op zoek naar een hout beton tuinafscheiding Holwerd? Wij zijn de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Holwerd. Het plaatsen van een tuinafscheiding Holwerd kan meestal binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken enkel met bedreven schuttingbouwers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van tuinafscheidingen. Het is relevant dat de tuinafscheiding op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over ontstaan. We bouwen uw tuinafscheiding zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

Schutting Holwerd

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. Consumenten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. De fundering van dit type schuttingen Holwerd bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een betonpaal gaat hedendaags 45 jaar mee en is hier door hoogst geschikt voor tuinafscheidingen Holwerd. De keep die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Wij kunnen vier gevariëerde hout soorten afleveren, elke soort heeft andere kenmerken.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinafscheiding

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting die zeer lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Holwerd.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Holwerd is nu erg handig. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte tuinafscheiding zal aantreffen Holwerd. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 81% van alle tuinafscheidingen worden hedendaags via internet verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u verder twijfels na het zien van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie adres Holwerd? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt! Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Holwerd.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Holwerd

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk.

Poortdeur

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Bij ons heeft u de keuze uit de navolgende tuin poorten.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Vlagtwedde
schutting Giessenburg
schutting Ottersum
schutting Mijdrecht
schutting Lent
schutting Vinkeveen
schutting Elim
schutting Woudenberg
schutting Urk
schutting Nederweert
schutting Goor
schutting Oldenzaal