Schutting Holwerd

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Holwerd? Wij zijn de specialist van Nederland in het zetten van schuttingen Holwerd. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het monteren van de schuttingen is plusminus 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Holwerd

Wij werken alleen met doorgewinterd medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen Holwerd. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over bestaan. Wij plaatsen uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Holwerd gemaakt van hout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De basis van deze soort schuttingen Holwerd bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Holwerd.

Tuinschermen Holwerd

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Holwerd

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Nobifix hout en men heeft een luxe schutting Holwerd die zeer lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Holwerd.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Holwerd is tegenwoordig erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte schutting Holwerd zult vinden voor uw woning in Holwerd. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 81% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u nog twijfels na het bekijken van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Of verzoek ons om een referentie adres Holwerd.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? De onderstaande mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren Holwerd.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Holwerd gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Holwerd

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting Holwerd is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om 2 andere motieven per beton plaat te leveren.

Poortdeur Holwerd

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar u met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Brummen
schutting Werkhoven
schutting Bladel
schutting Baarlo
schutting Heerlen
schutting Maasbracht
schutting Arkel
schutting Driemond
schutting Ammerstol
schutting Hoek van Holland
schutting Broek in Waterland
schutting Opmeer