Schutting Nibbixwoud

Op zoek naar een moderne schutting bij u in Nibbixwoud? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe schutting. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen een nieuwe erfafscheiding zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf bouwen al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en ervaring van de monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Nibbixwoud

Een houten schutting gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van onder andere Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder geworden onder de bezoekers. De basis van dit type erfafscheidingen bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een betonpaal gaat hedendaags een leven lang mee en is daardoor hoogst bestemd voor erfafscheidingen. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Door de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

De tuin schermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Bangkirai tuin scherm. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de erfafscheiding compleet.

Schutting plaatsen Nibbixwoud.

Een schutting plaatsen in Nibbixwoud hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin in Nibbixwoud is tegenwoordig erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw huis in Nibbixwoud. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van de klanten gedaan. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gelegen in Helmond. Mogelijk hebben wij bij u in Nibbixwoud voorheen een erfafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! De volgende fraaie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad leveren bij u in Nibbixwoud.

Schutting soorten

Houten erfafscheiding gemaakt van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief

Beton erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Nibbixwoud

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor bouwmaterialen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Wij hebben voor elk type erfafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas poorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 280cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Hapert
schutting Schimmert
schutting Steenbergen
schutting Driel
schutting Gouda
schutting Wognum
schutting Heerenveen
schutting Beek en Donk
schutting Kollum
schutting Muiderberg
schutting Bergentheim
schutting Beek