Schutting Nibbixwoud

Op het web aan het kijken voor een moderne schutting Nibbixwoud? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe schutting Nibbixwoud. Het zetten van een een schutting Nibbixwoud kan normaliter binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Nibbixwoud

Wij werken alleen met bedreven medewerkers welke niks anders verrichten dan het monteren van schutting Nibbixwoud. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij zetten uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Nibbixwoud erg populair, tegenwoordig zoeken minder consumenten voor dit type tuinafscheiding. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schutting palen niet van hout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags een leven lang mee en is hier door hoogst bestemd voor schuttingen Nibbixwoud. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Nibbixwoud.

Tuin schermen Nibbixwoud

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Nibbixwoud

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe schutting Nibbixwoud uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting Nibbixwoud die zeer lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Nibbixwoud.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw huis Nibbixwoud is nu erg simpel. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Nibbixwoud zult tegenkomen voor uw woning in Nibbixwoud. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van onze consumenten gedaan. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra info. Mogelijk hebben we Nibbixwoud voorheen een schutting gemaakt, vraag ons om een referentie adres.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! De navolgende fraaie schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen Nibbixwoud.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Nibbixwoud gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Nibbixwoud

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting Nibbixwoud is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Hout motief of het Nostalgie motief. Veel beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om twee verschillende motieven per betonplaat te leveren!

Poortdeur Nibbixwoud

Een poortdeur is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
U kunt kiezen uit meerdere type poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 260cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Akkrum
schutting Lekkerkerk
schutting Haarlem
schutting Beekbergen
schutting Meteren
schutting Bergeijk
schutting Schipluiden
schutting Voorhout
schutting Borne
schutting Venhuizen
schutting Beerta
schutting IJsselstein