Schutting Nibbixwoud

Op het web aan het kijken voor een beton schutting Nibbixwoud? Wij zijn de specialist van Nederland in het installeren van schuttingen Nibbixwoud. Het zetten van een een schutting Nibbixwoud kan normaliter binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Nibbixwoud

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen Nibbixwoud bent u verzekerd van een perfect eind resultaat met goede garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin altijd anders zijn. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en ervaring van de schuttingbouwers.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton schutting. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Nibbixwoud.

Tuinschermen Nibbixwoud

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Nibbixwoud

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Nibbixwoud.

Een schutting kopen Nibbixwoud hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Nibbixwoud is hedendaags erg simpel. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste schutting Nibbixwoud zult tegenkomen voor uw woning in Nibbixwoud. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van de consumenten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze schutting foto’s op onze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Wellicht hebben wij Nibbixwoud voorheen een tuinafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie adres.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt! Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende type tuinafscheidingen of schutting Nibbixwoud plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding van hout.

Schuttingen Nibbixwoud van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Nibbixwoud

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Nibbixwoud niet uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat mooier met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Rabat motief of het Rhein motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Nibbixwoud heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Nibbixwoud

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kan kiezen uit verscheidene soorten tuindeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 200cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Dalen
schutting Vianen
schutting Kessel
schutting Krimpen aan de Lek
schutting ’t Veld
schutting Berlikum
schutting Sevenum
schutting Drogeham
schutting Oude-Tonge
schutting Stein
schutting Petten
schutting Sleen