Schutting Borgharen

Op het web aan het kijken voor een nieuwe schutting in Borgharen? Wij kunnen uw schutting leveren of zetten uw nieuwe schutting bekwaam en snel voor u. Het monteren van een erfafscheiding bij u in Borgharen kan normaliter binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van erfafscheidingen bent u verzekerd van een goed eind resultaat met uitstekende garanties. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt genoeg over het denkbeeld en ervaring van de bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Borgharen

Een houten erfafscheiding gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Bangkirai) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de beton schutting. De schuttingpalen van dit type schutting zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een beton paal gaat hedendaags 35 jaar mee en is hier door bijzonder geschikt voor schuttingen. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Rabat motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Borgharen.

Via het net een schutting kopen voor uw tuin in Borgharen is nu erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw achtertuin in Borgharen. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 81% van alle erfafscheidingen worden hedendaags online verkocht. We kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres bij u in Borgharen.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt! Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! Deze navolgende moderne schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren bij u in Borgharen.

Schutting soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit erfafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Borgharen

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met diverse kleuren en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Prins schuttingen kan uiteraard ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
U kunt een keuze maken uit diverse type poortdeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 230cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Zoeterwoude
schutting Haamstede
schutting Spijkenisse
schutting Lekkerkerk
schutting IJsselmuiden
schutting Loppersum
schutting Heythuysen
schutting Berlicum
schutting Streefkerk
schutting Nunspeet
schutting Kollum
schutting Baarn