Schutting Borgharen

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een hout beton schutting Borgharen? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton tuinschutting Borgharen. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het plaatsen van de schutting is circa 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Borgharen

We werken alleen met bedreven personeel die niets anders verrichten dan het bouwen van schuttingen Borgharen. Iedere tuin is afwijkend, een precies inzicht is daardoor belangrijk bij het plaatsen van een tuinschutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We zetten uw schutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. Particulieren kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Borgharen.

Tuin schermen Borgharen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Borgharen

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Borgharen: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Borgharen.

Een tuinafscheiding plaatsen Borgharen hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Borgharen is hedendaags erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Borgharen. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 73% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Misschien hebben we Borgharen voorheen een tuinafscheiding gezet, vraag ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Borgharen. Dat was nog nooit zo eenvoudig! De volgende moderne schuttingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Borgharen.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Hout beton schutting Borgharen.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Borgharen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor beton schutting Borgharen. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een opening waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Borgharen

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 230cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Andel
schutting Boven-Hardinxveld
schutting Noordwijk
schutting Vorden
schutting Biddinghuizen
schutting Nieuwerkerk
schutting Wervershoof
schutting Nunspeet
schutting Ouderkerk aan de Amstel
schutting Varsseveld
schutting Ootmarsum
schutting Brielle