Schutting Borgharen

Op zoek naar een luxe schutting Borgharen? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het neerzetten van schuttingen Borgharen. Het plaatsen van een een schutting Borgharen kan doorgaans binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Borgharen

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 18 jaar schutting Borgharen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. Iedere tuin is anders, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het plaatsen van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Borgharen erg gewild, hedendaags zoeken steeds minder mensen voor dit type tuinafscheiding. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de particulieren. De palen van dit type schutting Borgharen zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Borgharen.

Tuinschermen Borgharen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Borgharen

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe tuinschutting Borgharen die jaren lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting plaatsen Borgharen.

Een tuinafscheiding kopen Borgharen hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Borgharen is hedendaags erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Borgharen. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 85% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra info. Of verzoek ons om een tuin Borgharen.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die wij zetten Borgharen. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Borgharen van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Borgharen

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Borgharen nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief. Veel beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om twee verschillende motieven per betonplaat te leveren!

Poort Borgharen

Een tuinpoort is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Extra brede poort waar men met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Woudrichem
schutting Milheeze
schutting Berlikum
schutting Dordrecht
schutting Almere
schutting Veenendaal
schutting Gerwen
schutting Zuidlaren
schutting Steenwijk
schutting Zuidbroek
schutting Gronsveld
schutting Heerjansdam