Schutting Breendonk

Op zoek naar een beton schutting Breendonk? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton schutting Breendonk. Het bouwen van een schuttingen Breendonk kan doorgaans binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Breendonk

Wij werken enkel met bedreven schuttingbouwers welke niks anders doen dan het plaatsen van schuttingen Breendonk. Iedere achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het zetten van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We zetten uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. De beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder onder de klanten. De schuttingpalen van deze soort schutting Breendonk zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daarom bijzonder geschikt voor schuttingen Breendonk. De keep die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan vier andere houtsoorten leveren, iedere soort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Breendonk.

Tuinschermen Breendonk

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Breendonk

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Schutting kopen Breendonk.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Breendonk is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u vind al gauw een schutting Breendonk die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze klanten gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een referentie tuin Breendonk.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Breendonk. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Hier vind u de tuinafscheidingen die we plaatsen Breendonk. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Tuinafscheidingen Breendonk van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout en Elbe motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Breendonk

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor betonschuttingen Breendonk. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk moderner met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om twee verschillende motieven per betonplaat te leveren!!

Poortdeur Breendonk

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 200cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Heino
schutting Stadskanaal
schutting Epe
schutting Tegelen
schutting Dalen
schutting Steenwijk
schutting Petten
schutting Hollandscheveld
schutting Noordwijkerhout
schutting Zetten
schutting Oosterwolde
schutting Zundert