Schutting Maasdijk

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Maasdijk? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het neerzetten van uw schutting Maasdijk. We kunnen gewoonlijk binnen 1 week de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Maasdijk

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar schutting Maasdijk, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouwbedrijven. Iedere tuin is anders, een goed inzicht is daardoor essentieel bij het plaatsen van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en routine van de monteurs.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. Particulieren kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton tuinafscheiding. De basis van deze soort tuinafscheidingen Maasdijk bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een betonpaal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daarom hoogst geschikt voor tuinafscheidingen Maasdijk. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde hout soorten leveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schutting Maasdijk.

Tuin schermen Maasdijk

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Maasdijk

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Maasdijk uit ons assortiment. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Nobifix hout en u heeft een luxe tuinschutting Maasdijk die jaren lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Tuinschutting kopen Maasdijk.

Via het web een schutting kopen voor uw tuin Maasdijk is nu erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlug een schutting Maasdijk die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 70% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. We kunnen begrijpen dat een schutting bestellen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres Maasdijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt! Tuinafscheiding kopen Maasdijk. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Wij kunnen de volgende type schuttingen of schutting Maasdijk bouwen:

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Maasdijk van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Maasdijk

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting Maasdijk is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Maasdijk

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
U kan een keuze maken uit verschillende soorten poorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar u met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zevenbergen
schutting Ursem
schutting Genemuiden
schutting Scherpenzeel
schutting Scherpenzeel
schutting Meteren
schutting Heeten
schutting Middenbeemster
schutting Tollebeek
schutting Cothen
schutting Bathmen
schutting Spijkenisse