Schutting Maasdijk

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een beton schutting in Maasdijk? Wij kunnen de schutting bezorgen of plaatsen uw nieuwe schutting deskundig en vlug voor u. Het plaatsen van een erfafscheiding bij u in Maasdijk kan normaliter binnen 2 weken worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken uitsluitend met bedreven schuttingbouwers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van erfafscheidingen. Elke achtertuin is anders, een goed inzicht is daardoor belangrijk bij het installeren van een erfafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en routine van de bouwers.

Hout beton Schutting Maasdijk

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, hedendaags kiezen minder particulieren voor deze soort erfafscheiding. De hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de consumenten. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan 4 andere houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Het tuinscherm is verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Bangkirai hout en u heeft een luxe schutting die lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Maasdijk.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin in Maasdijk is hedendaags erg handig. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste erfafscheiding zult aantreffen bij u in Maasdijk. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 70& van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een erfafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze pagina? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie tuin bij u in Maasdijk? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt. Schutting kopen Maasdijk. Het was nog nooit zo eenvoudig! Op deze website vind u de schuttingen die we plaatsen in Maasdijk. Elke soort erfafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout en Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Maasdijk

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar.

Poortdeur

Een tuinpoort is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare straat grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuindeuren.

Houten poortdeur op een metalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede poortdeur waar u met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Buitenpost
schutting Obdam
schutting Thorn
schutting Losser
schutting Beuningen
schutting Heijen
schutting Slagharen
schutting ’s-Hertogenbosch
schutting Sint Annaland
schutting Oude-Tonge
schutting Asten
schutting Thorn