Schutting Maasdijk

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Maasdijk? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe schutting Maasdijk. Het monteren van een schutting Maasdijk kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan schuttingen zetten kunnen de houten schutting foutloos monteren. Iedere achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom essentieel bij het installeren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij plaatsen uw schutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Schutting Maasdijk

Een houten schutting gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. Klanten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De palen van dit type tuinafscheiding Maasdijk zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinafscheiding: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinafscheiding kopen Maasdijk.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Maasdijk is nu erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinafscheiding voor uw tuin Maasdijk. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 72% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de schutting afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra info. Of verzoek ons om een tuin Maasdijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of tuinafscheiding Maasdijk plaatsen:

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Maasdijk

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat moderner met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar.

Tuindeur

Wij hebben voor elk type schutting een bijbehorende poortdeur.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuindeuren.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 270cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Steenderen
schutting Oostvoorne
schutting Heijen
schutting Apeldoorn
schutting Kerkrade
schutting Urk
schutting Reusel
schutting Erica
schutting Heerenveen
schutting Poortugaal
schutting Heerhugowaard
schutting Hippolytushoef