Schutting Arnhem

Op het net aan het kijken voor een beton schutting in Arnhem? Wij zijn de specialist van Nederland in het installeren van erfafscheidingen. Het plaatsen van een erfafscheiding bij u in Arnhem kan doorgaans binnen 1 week worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouw bedrijven. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het denkbeeld en routine van onze monteurs.

Hout beton Schutting Arnhem

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten erfafscheiding nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. Klanten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton erfafscheiding. De fundering van dit type schuttingen bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 45 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaren.

De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Arnhem.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Arnhem is tegenwoordig erg handig. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte erfafscheiding zult tegenkomen bij u in Arnhem. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een adres bij u in Arnhem.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt! Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de erfafscheidingen die wij leveren in Arnhem. Iedere soort erfafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Arnhem

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor schuttingmaterialen. Net als bij de hout beton erfafscheiding beschikken de betonpalen over een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur

Wij hebben voor elke soort erfafscheiding een bijbehorende poortdeur.
U kunt kiezen uit verschillende modellen poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard aangebracht op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Extra brede poortdeur waar men met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Dwingeloo
schutting Haamstede
schutting Volendam
schutting Wapenveld
schutting Boxtel
schutting Middelbeers
schutting Naarden
schutting Gouda
schutting Uddel
schutting Krimpen aan de Lek
schutting Middenmeer
schutting Bodegraven