Schutting Bokrijk

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Bokrijk? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe tuinschutting Bokrijk. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de offerte en het plaatsen van de schutting is ongeveer 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bokrijk

Onze ervaren bouwers die niets anders verrichten dan schuttingen zetten, kunnen de schuttingen Bokrijk foutloos monteren. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin vaak anders zijn. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en ervaring van de bouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Bokrijk erg populair, tegenwoordig kiezen minder particulieren voor dit type schutting. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton schutting. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de palen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 30 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting Bokrijk.

Tuinschermen Bokrijk

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Bokrijk

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor een luxe schutting. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. We monteren een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Bokrijk.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Bokrijk is nu erg handig. Zoek het op in Google.nl en u treft al gauw een tuinschutting Bokrijk die bij u past. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding kopen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze site? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Of vraag ons om een adres Bokrijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! Hier vind u alle tuinafscheidingen die wij plaatsen Bokrijk. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Schuttingen Bokrijk van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout en Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Bokrijk

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat de beton schutting Bokrijk is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om 2 verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!

Poortdeur Bokrijk

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende poortdeur.
U kan kiezen uit diverse modellen poorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten poort op stalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuindeur waar u met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Loosdrecht
schutting Hansweert
schutting Andel
schutting Bladel
schutting Montfort
schutting Medemblik
schutting Delfzijl
schutting Sint Willebrord
schutting Nibbixwoud
schutting Beek en Donk
schutting Woubrugge
schutting Sevenum