Schutting Bokrijk

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een hout beton schutting Bokrijk? Wij kunnen uw schutting Bokrijk leveren of monteren de nieuwe schutting Bokrijk vakbekwaam en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de offerte en het bouwen van de schutting is ca. 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bokrijk

Onze bedreven schuttingbouwers die niets anders verrichten dan schuttingen zetten, kunnen de schutting Bokrijk foutloos plaatsen. Elke achtertuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het zetten van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We zetten uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schuttingen Bokrijk vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton schutting. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot niet, trekt niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Wij kunnen vier andere houtsoorten leveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Bokrijk.

Tuin schermen Bokrijk

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Bokrijk

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Gebroken steen motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Bokrijk.

Een schutting kopen Bokrijk hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Bokrijk is nu erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Bokrijk. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de klanten gedaan. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een tuin Bokrijk.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende type tuinafscheidingen of tuinafscheiding Bokrijk bouwen:

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Schuttingen Bokrijk gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Bokrijk

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Bokrijk nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Bokrijk heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Bokrijk

Een poortdeur is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuin poorten.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 230cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Amsterdam
schutting Aalburg
schutting Barendrecht
schutting Almere
schutting Steenderen
schutting Engelen
schutting Sint Jansteen
schutting Maarn
schutting Scherpenisse
schutting Baflo
schutting Meijel
schutting Stiphout