Schutting Bost

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Bost? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe schutting Bost. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het bouwen van de schutting is ca. 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bost

Wij monteren al ruim 18 jaar schutting Bost, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. Elke achtertuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het monteren van een tuinschutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en routine van onze bouwers.

De houten schuttingen Bost gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. Particulieren kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton schutting. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal rot niet, trekt nooit krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de aardbodem.

Wij kunnen 4 verschillende hout soorten leveren, elke soort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Bost.

Tuinschermen Bost

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Bost

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe schutting Bost uit onze collectie. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinschutting Bost die lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen Bost.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Bost is nu erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u treft al vlot een tuinschutting Bost die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Wellicht hebben we Bost voorheen een tuinafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende mooie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Bost.

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Bost gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Steen motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout en luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Bost

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de stevige beton schutting. Iedereen weet wel wat een betonschutting Bost is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Bost heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Bost

Een tuinpoort is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten poortdeur op stalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuindeur waar u met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ter Heijde
schutting Andelst
schutting Utrecht
schutting Nederweert
schutting Hardenberg
schutting Harlingen
schutting Ottersum
schutting Westzaan
schutting Breedeweg
schutting Zuid-Beijerland
schutting Leerdam
schutting Raamsdonk