Schutting Millegem

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een beton schutting Millegem? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het zetten van schuttingen Millegem. Het zetten van een een schutting Millegem kan meestal binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Millegem

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schutting Millegem bent u zeker van een degelijk eind resultaat met juiste garanties. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het inzicht en routine van onze bouwers.

De houten schuttingen Millegem vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de klanten. De basis van deze soort schuttingen Millegem bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is hier door hoogst geschikt voor tuinafscheidingen Millegem. De keep die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan vier verschillende hout soorten leveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Millegem.

Tuinschermen Millegem

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Millegem

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor de luxe schutting. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe schutting Millegem uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe tuinschutting Millegem die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Millegem.

Een schutting plaatsen Millegem hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Millegem is hedendaags erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Millegem. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Zoekt u een referentie adres Millegem? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de tuinafscheidingen die wij leveren Millegem. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen Millegem gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Hout motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Millegem

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Millegem niet uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om twee verscheidene motieven per betonplaat te leveren.

Tuindeur Millegem

Een tuindeur is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare weg ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de onderstaande tuin poorten.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar u met de wagen of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Rucphen
schutting Zegveld
schutting Millingen aan de Rijn
schutting Rhenen
schutting Oud Gastel
schutting Werkhoven
schutting Maasdijk
schutting Aardenburg
schutting Epe
schutting Ruinen
schutting Hollandscheveld
schutting Oldemarkt