Schutting Millegem

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Millegem? Prins schuttingen kan uw schutting Millegem op locatie brengen of installeren de nieuwe schuttingen Millegem vakkundig en vlot voor u. Het monteren van een schuttingen Millegem kan normaliter binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Millegem

Wij bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Millegem, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor hoveniers. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin dikwijls ongelijk zijn. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en routine van onze bouwers.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. De hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de klanten. De basis van dit type tuinafscheidingen Millegem bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aarde.

Bij ons kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting Millegem.

Tuinschermen Millegem

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Millegem

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Millegem uit ons assortiment. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Rots motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Millegem.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Millegem is nu erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Millegem. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 85% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt zien? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer info. Of verzoek ons om een adres Millegem.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle schuttingen die we zetten Millegem. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Millegem.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Millegem

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor betonschuttingen Millegem. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de palen over een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Millegem heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Millegem

Een tuindeur is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
U kan kiezen uit meerdere type poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 2 meter breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Geertruidenberg
schutting Wagenberg
schutting Zutphen
schutting Schinnen
schutting Beilen
schutting Westerhoven
schutting Oosthuizen
schutting Bolsward
schutting Odoorn
schutting Velserbroek
schutting Lunteren
schutting Almere