Schutting Haasrode

Op het web aan het kijken voor een nieuwe schutting Haasrode? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton schutting Haasrode. We kunnen gewoonlijk binnen 15 dagen de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Haasrode

Onze bedreven bouwers die niks anders doen dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Haasrode foutloos monteren. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin altijd anders zijn. We plaatsen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Haasrode erg gewild, tegenwoordig zoeken minder mensen voor deze categorie tuinafscheiding. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder geworden onder de consumenten. De palen van deze soort schutting Haasrode zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een beton paal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting Haasrode.

Tuinschermen Haasrode

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Haasrode

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Haasrode.

Een schutting kopen Haasrode hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Haasrode is tegenwoordig erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Haasrode zal aantreffen voor uw woning in Haasrode. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van de consumenten gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer info. Zoekt u een referentie adres Haasrode? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Een foto zegt meestal meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! Hier vind u de tuinafscheidingen die we plaatsen Haasrode. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schutting Haasrode van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Hout motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Haasrode

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Haasrode nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Hout motief, Rhein motief of het Romeins motief. De meeste beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om twee andere motieven per beton plaat te leveren!!

Poortdeur Haasrode

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 200cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Handel
schutting Vledder
schutting Arkel
schutting Oud-Vossemeer
schutting Berkel-Enschot
schutting Ter Apel
schutting IJmond
schutting Gorssel
schutting Veendam
schutting Ede
schutting Milsbeek
schutting Nistelrode