Schutting Haasrode

Op het net aan het kijken voor een luxe schutting Haasrode? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een moderne tuinschutting Haasrode. Het bouwen van een een schutting Haasrode kan meestal binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Haasrode

We werken enkel met ervaren medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schuttingen Haasrode. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt genoeg over het inzicht en routine van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Haasrode erg populair, tegenwoordig kiezen minder particulieren voor dit type schutting. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de klanten. De fundering van deze soort schuttingen Haasrode bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een betonpaal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daardoor uitermate bestemd voor tuinafscheidingen Haasrode. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Haasrode.

Tuin schermen Haasrode

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Haasrode

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Haasrode uit onze collectie. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Haasrode: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Nobifix hout en men heeft een luxe schutting Haasrode die jaren lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Haasrode.

Een schutting kopen Haasrode hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Haasrode is hedendaags erg handig. Zoek het op met Google.nl en u vind al snel een tuinschutting Haasrode die bij u past. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Wellicht hebben wij Haasrode eerder een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt! Tuinafscheiding kopen Haasrode. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Deze navolgende fraaie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Haasrode.

Schutting soorten

Tuinafscheiding van hout.

Hout beton schutting Haasrode.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout met Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Haasrode

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Haasrode nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook mogelijk om twee andere motieven per beton plaat te leveren!

Poort Haasrode

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede poort waar men met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Warmenhuizen
schutting Krabbendijke
schutting Scherpenzeel
schutting Nuenen
schutting Delden
schutting Bolsward
schutting Langenboom
schutting Nuland
schutting Huijbergen
schutting Meppel
schutting Haps
schutting Grou