Schutting Herent

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Herent? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het installeren van uw schutting Herent. We kunnen doorgaans binnen 2 weken de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Herent

Ons bedrijf monteren al ruim 18 jaar schutting Herent, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor hoveniers. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. We bouwen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schutting Herent gemaakt van hout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de klanten. Het grote pluspunt van deze schutting is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van prefab beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de grond.

Prins schuttingen kan 4 andere hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Herent.

Tuin schermen Herent

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Herent

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Herent: Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Schutting plaatsen Herent.

Via het net een schutting kopen voor uw tuin Herent is nu erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Herent. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van de bezoekers gedaan. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de schutting foto’s op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Op zoek naar een referentie adres Herent? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt! Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de tuinafscheidingen die wij zetten Herent. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Herent gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Herent

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Herent niet uitgebreid toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Herent heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Herent

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuinpoorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten poort op een metalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting De Lier
schutting Olst
schutting Boxtel
schutting Holten
schutting Pijnacker
schutting Zeeland
schutting Ochten
schutting Vaassen
schutting Streefkerk
schutting Herpen
schutting Wanssum
schutting Zeeland