Schutting Keerbergen

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Keerbergen? Wij kunnen de schutting Keerbergen bezorgen of plaatsen de nieuwe schutting Keerbergen bekwaam en vlot voor u. Het monteren van een een schutting Keerbergen kan meestal binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Keerbergen

Wij monteren al ruim 18 jaar schutting Keerbergen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor hoveniers. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin vaak verschillend zijn. Een laser waterpas word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en routine van de schuttingbouwers.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. De hout beton schutting is de laatste jaren steeds populairder onder de particulieren. De palen van dit type tuinafscheiding Keerbergen zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Keerbergen.

Tuinschermen Keerbergen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Keerbergen

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Keerbergen uit ons assortiment. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Keerbergen: Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Keerbergen.

Een tuinafscheiding plaatsen Keerbergen hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Keerbergen is nu erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste schutting Keerbergen zult tegenkomen voor uw woning in Keerbergen. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 85% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Het is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u verder twijfels na het zien van de schutting afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Zoekt u een referentie adres Keerbergen? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Keerbergen. Dat was nog nooit zo simpel! Wij kunnen de volgende type tuinschutting of tuinafscheiding Keerbergen bouwen:

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton schuttingen Keerbergen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Keerbergen

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor betonschuttingen Keerbergen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Keerbergen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Keerbergen

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kunt een keuze maken uit verscheidene modellen tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 2 meter breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Heerhugowaard
schutting Huister Heide
schutting Sint Odiliënberg
schutting Giessen
schutting Boekelo
schutting Hippolytushoef
schutting Beuningen
schutting Maasbracht
schutting Ruurlo
schutting Doornenburg
schutting Winterswijk
schutting Marum