Schutting Keerbergen

Op zoek naar een luxe schutting Keerbergen? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het installeren van uw schutting Keerbergen. Het bouwen van een schuttingen Keerbergen kan doorgaans binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Keerbergen

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 18 jaar schuttingen Keerbergen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor hoveniers. Iedere achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en routine van onze bouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Keerbergen erg populair, tegenwoordig kiezen minder mensen voor deze soort tuinafscheiding. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder onder de bezoekers. De fundering van deze soort schuttingen Keerbergen bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een beton paal rot geheel niet, trekt niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Keerbergen.

Tuin schermen Keerbergen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Keerbergen

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting Keerbergen uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Elbe motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Keerbergen.

Een tuinafscheiding plaatsen Keerbergen hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Keerbergen is tegenwoordig erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Keerbergen. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Of verzoek ons om een referentie tuin Keerbergen.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Deze volgende mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Keerbergen.

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Keerbergen van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Keerbergen

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor beton schutting Keerbergen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. De meeste beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om twee andere motieven per beton plaat te bestellen!

Tuindeur Keerbergen

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
U kan een keuze maken uit verscheidene modellen poorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Heel
schutting Bladel
schutting Oirschot
schutting Hulst
schutting Slagharen
schutting Gronsveld
schutting Aalburg
schutting Hengelo
schutting Vlissingen
schutting Den Bosch
schutting Oud Gastel
schutting Spaarndam