Schutting Walem

Op het web aan het kijken voor een nieuwe schutting Walem? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het installeren van uw schutting Walem. Het monteren van een schuttingen Walem kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Walem

Onze geroutineerde bouwers die niks anders verrichten dan schuttingen bouwen, kunnen de schutting Walem foutloos monteren. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij bouwen uw schutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. Particulieren kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de beton schutting. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Walem.

Tuinschermen Walem

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Walem

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Walem.

Een tuinafscheiding plaatsen Walem hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Walem is hedendaags erg simpel. We weten zeker dat u via het web snel en veilig een juiste schutting Walem zult vinden voor uw woning in Walem. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 85% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het bekijken van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Misschien hebben we Walem eerder een tuinafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt! Schutting kopen Walem. Het was nog nooit zo simpel! We kunnen de volgende modellen schuttingen of schutting Walem plaatsen:

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Walem van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Walem

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor beton schutting Walem. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. Veel beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om 2 verschillende motieven per betonplaat te leveren.

Tuindeur Walem

Een poort is vaak onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 300cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Rijsbergen
schutting Uithuizen
schutting Bunnik
schutting Sassenheim
schutting Tiel
schutting Maasbracht
schutting Surhuisterveen
schutting Belfeld
schutting Olst
schutting Nijmegen
schutting Neer
schutting Dieren