Schutting Walem

Rond aan het kijken voor een moderne tuinafscheiding Walem? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe schutting Walem. We kunnen doorgaans binnen 2 weken een nieuwe schutting plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken uitsluitend met doorgewinterd schuttingbouwers die niets anders verrichten dan het bouwen van tuinafscheidingen. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laser waterpas word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en ervaring van de schuttingbouwers.

Schutting Walem

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, tegenwoordig zoeken minder mensen voor dit type tuinafscheiding. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de klanten. De palen van dit type tuinafscheiding Walem zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat hedendaags 30 jaar mee en is hier door hoogst bestemd voor tuinafscheidingen Walem. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe tuinafscheiding.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting die zeer lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Walem.

Een tuinafscheiding kopen Walem hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Walem is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u treft al vlot een schutting die bij u past. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Walem? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de tuinafscheidingen die wij plaatsen Walem. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Walem

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met verscheidene kleuren en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

Een poortdeur is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 250cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Putten
schutting Ter Heijde
schutting Berlikum
schutting Dokkum
schutting Abcoude
schutting Rheden
schutting Hoek van Holland
schutting Gerwen
schutting Balk
schutting Ten Boer
schutting Mijdrecht
schutting Bergambacht