Schutting Willebringen

Op zoek naar een hout beton schutting Willebringen? Prins schuttingen kan de schuttingen Willebringen leveren of monteren uw nieuwe schutting Willebringen bekwaam en vlug voor u. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de aanbieding en het plaatsen van de schutting is ca. 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Willebringen

Wij zetten al ruim 18 jaar schuttingen Willebringen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor hoveniers. Het is relevant dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We zetten uw schutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schuttingen Willebringen vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder onder de klanten. De palen van dit type schutting Willebringen zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 40 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Wij kunnen 4 andere hout soorten leveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schutting Willebringen.

Tuin schermen Willebringen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Willebringen

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Nobifix hout en u heeft een luxe tuinschutting Willebringen die zeer lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt de schutting compleet.

Tuinschutting kopen Willebringen.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Willebringen is hedendaags erg handig. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste tuinafscheiding Willebringen zal vinden voor uw woning in Willebringen. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van de bezoekers gedaan. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een tuin Willebringen.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die we zetten Willebringen. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding van hout.

Schuttingen Willebringen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Rhein motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Willebringen

De betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Willebringen niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Willebringen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Willebringen

Een tuindeur is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuin poorten.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Beek en Donk
schutting Heeswijk-Dinther
schutting Arcen
schutting Heerjansdam
schutting Beek en Donk
schutting Middelharnis
schutting Stadskanaal
schutting Poortugaal
schutting Purmerend
schutting Oudenbosch
schutting Nijverdal
schutting Molenhoek