Schutting Willebringen

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Willebringen? Wij kunnen de schuttingen Willebringen op locatie brengen of plaatsen de nieuwe schuttingen Willebringen vakbekwaam en snel voor u. We kunnen doorgaans binnen 2 weken de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Willebringen

We werken uitsluitend met bedreven schuttingbouwers welke niks anders verrichten dan het bouwen van schuttingen Willebringen. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard genoeg over het inzicht en ervaring van onze monteurs.

De houten schuttingen Willebringen gemaakt van hout word momenteel steeds minder populair, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton schutting. De fundering van dit type schuttingen Willebringen bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is hier door uiterst bestemd voor tuinafscheidingen Willebringen. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Willebringen.

Tuinschermen Willebringen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Willebringen

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Willebringen: Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Willebringen.

Een schutting kopen Willebringen hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Willebringen is tegenwoordig erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Willebringen. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie tuin Willebringen? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Willebringen. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Deze volgende mooie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Willebringen.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton tuinschutting Willebringen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout met Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Willebringen

Zoekt u een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige betonschutting. Iedereen weet wel wat de betonschutting Willebringen is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Hout motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Willebringen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Willebringen

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
U kan een keuze maken uit verscheidene type tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Groot-Ammers
schutting Slochteren
schutting Dommelen
schutting Oostvoorne
schutting Ravenstein
schutting Sint Anthonis
schutting Lith
schutting Oosterhout
schutting Posterholt
schutting Nederweert
schutting Wijchen
schutting Muiden