Schutting Veen

Op zoek naar een nieuwe schutting Veen? Prins schuttingen kan uw schutting Veen op locatie brengen of installeren de nieuwe schuttingen Veen deskundig en vlug voor u. We kunnen meestal binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Veen

Wij bouwen al ruim 18 jaar schutting Veen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor hoveniers. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin vaak anders zijn. We zetten uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schutting Veen vervaardigd van hout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton schutting. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Veen bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Door de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Veen.

Tuin schermen Veen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Veen

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe schutting Veen uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Romeins motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Tuinschutting plaatsen Veen.

Een tuinafscheiding kopen Veen hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Veen is hedendaags erg handig. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Veen zult vinden voor uw woning in Veen. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 80% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze site? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Of vraag ons om een tuin Veen.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt! Tuinafscheiding kopen Veen. Dat was nog nooit zo makkelijk! Deze navolgende moderne schuttingen kunnen we uit voorraad leveren Veen.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Veen van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Rhein motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Veen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor beton schutting Veen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een opening waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner met meerdere tinten en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Veen

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kan een keuze maken uit verschillende type poorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten poort op stalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Erp
schutting IJmond
schutting Alphen
schutting Wanssum
schutting Venhuizen
schutting Eersel
schutting Moerkapelle
schutting Zeist
schutting Loppersum
schutting Schimmert
schutting Dinxperlo
schutting Ruurlo