Schutting Veen

Op zoek naar een hout beton schutting Veen? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne tuinschutting Veen. We kunnen normaliter binnen 15 dagen de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Veen

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schuttingen Veen bent u verzekerd van een eerlijk eind resultaat met goede garanties. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt genoeg over het inzicht en ervaring van de bouwers.

De houten schuttingen Veen gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 45 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Veen.

Tuinschermen Veen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Veen

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Schutting kopen Veen.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Veen is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al gauw een schutting Veen die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 82% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Of vraag ons om een adres Veen.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt! Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende type tuinafscheidingen of schutting Veen bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Veen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout met Steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Veen

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor beton schutting Veen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de palen een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Hout motief of het Rots motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om 2 verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!

Poortdeur Veen

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
U kan een keuze maken uit diverse modellen poorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Dedemsvaart
schutting Warnsveld
schutting Sittard
schutting Warnsveld
schutting Meijel
schutting Baarle-Hertog
schutting Gameren
schutting Breukelen
schutting Giessenburg
schutting Epe
schutting Waddinxveen
schutting Heusden