Schutting Veen

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een hout beton schutting in Veen? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het zetten van schuttingen. Het bouwen van een erfafscheiding bij u in Veen kan normaliter binnen 15 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. Het is belangrijk dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij bouwen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Veen

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten erfafscheiding nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de particulieren. De schuttingpalen van dit type schutting zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een betonpaal rot niet, trekt niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Door de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

De tuin schermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Dit type erfafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe erfafscheiding die zeer lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Veen.

Via het web een erfafscheiding kopen voor uw huis in Veen is nu erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw huis in Veen. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheidingen in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie tuin bij u in Veen? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! Deze volgende moderne schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen bij u in Veen.

Schutting soorten

Houten erfafscheiding gemaakt van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Hout motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Veen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen weet wel wat een beton schutting is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met meerdere kleuren en motieven. Denk hier bij aan Graniet motief, Rhein motief of het Rots motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Geesteren
schutting Geertruidenberg
schutting Uithuizermeeden
schutting Vogelenzang
schutting Hengelo
schutting Dreumel
schutting Oeffelt
schutting Holwerd
schutting Wieringerwerf
schutting Kortenhoef
schutting Venhuizen
schutting Oudehaske