Schutting Nieuwveen

Op internet aan het kijken voor een hout beton schutting in Nieuwveen? Wij zijn de expert van Nederland in het zetten van schuttingen. Het plaatsen van een schutting bij u in Nieuwveen kan doorgaans binnen 10 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken enkel met bedreven personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van erfafscheidingen. Iedere tuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het plaatsen van een erfafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij zetten uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Nieuwveen

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten erfafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. Bezoekers kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton erfafscheiding. Het grote pluspunt van deze categorie schutting is dat de palen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 40 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm constant los blijft van de aarde.

Wij kunnen vier andere hout soorten leveren, elke soort heeft andere kenmerken.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

De tuin schermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. De combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de beton platen, zoals het Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Bangkirai hout en u heeft een luxe schutting die zeer lang mee gaat. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Nieuwveen.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin in Nieuwveen is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u vind al snel een schutting die bij u past. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Wellicht hebben wij bij u in Nieuwveen voorheen een schutting gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? De onderstaande moderne schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen bij u in Nieuwveen.

Erfafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Rabat motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Nieuwveen

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de palen een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met meerdere tinten en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. Veel beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om twee verschillende motieven per beton plaat te leveren!

Tuindeur

We hebben voor elk type erfafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
U kunt kiezen uit verscheidene soorten poorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar u met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Megen
schutting Haaften
schutting Grootegast
schutting Monster
schutting Maastricht
schutting Vaassen
schutting Varsseveld
schutting Pannerden
schutting IJsselmuiden
schutting Willemstad
schutting Benthuizen
schutting Huister Heide