Schutting Nieuwveen

Op internet aan het kijken voor een hout beton schutting Nieuwveen? Prins schuttingen kan de schuttingen Nieuwveen bezorgen of monteren de nieuwe schutting Nieuwveen bekwaam en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het zetten van de schuttingen is ongeveer 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Nieuwveen

Ons bedrijf monteren al ruim 18 jaar schutting Nieuwveen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin altijd anders zijn. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard voldoende over het inzicht en ervaring van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Nieuwveen erg populair, hedendaags kiezen minder consumenten voor dit type schutting. Consumenten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton schutting. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Nieuwveen.

Tuinschermen Nieuwveen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Nieuwveen

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe schutting Nieuwveen uit ons assortiment. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting Nieuwveen die jaren lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Nieuwveen.

Via het net een schutting kopen voor uw achtertuin Nieuwveen is tegenwoordig erg handig. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Nieuwveen zult vinden voor uw woning in Nieuwveen. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 85% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Nieuwveen? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt! Tuinafscheiding kopen Nieuwveen. Dat was nog nooit zo makkelijk! Deze onderstaande fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Nieuwveen.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding van hout.

Schuttingen Nieuwveen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Nieuwveen

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een stevige beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor beton schutting Nieuwveen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om 2 verscheidene motieven per betonplaat te bestellen.

Tuindeur Nieuwveen

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuindeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige poort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Beesel
schutting Goirle
schutting Duiven
schutting Helvoirt
schutting Roermond
schutting Alphen aan den Rijn
schutting Tolkamer
schutting Bodegraven
schutting Sint Annaland
schutting Schaijk
schutting Klazienaveen
schutting Nuland