Schutting Den Dungen

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Den Dungen? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton schutting Den Dungen. Het monteren van een een schutting Den Dungen kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Den Dungen

We werken uitsluitend met bedreven schuttingbouwers die niets anders doen dan het installeren van schutting Den Dungen. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij plaatsen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Den Dungen erg gewild, hedendaags kiezen steeds minder mensen voor dit type schutting. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de bezoekers. De palen van dit type tuinafscheiding Den Dungen zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 40 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm altijd los blijft van de bodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Den Dungen.

Tuinschermen Den Dungen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Den Dungen

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuin scherm. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Den Dungen.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Den Dungen is hedendaags erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Den Dungen. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 81% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Misschien hebben we Den Dungen voorheen een tuinafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinschutting of tuinafscheiding Den Dungen zetten:

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Tuinschutting Den Dungen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Den Dungen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Den Dungen niet uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Rabat motief, Mediterraans motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Den Dungen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Den Dungen

Wij kunnen uiteraard ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar u met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Den Dolder
schutting Born
schutting Sleeuwijk
schutting Ammerstol
schutting Gulpen
schutting Dommelen
schutting Bunschoten
schutting Almkerk
schutting Nieuwkoop
schutting Druten
schutting Buitenpost
schutting Groesbeek