Schutting Den-Dungen

Rond aan het kijken voor een luxe schutting in Den-Dungen? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton erfafscheiding. Het zetten van een schutting bij u in Den-Dungen kan meestal binnen 2 weken worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken enkel met bedreven personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van erfafscheidingen. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en routine van onze schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Den-Dungen

De houten schutting vervaardigd van hout word momenteel steeds minder populair, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de klanten. De fundering van deze soort erfafscheidingen bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is daarom uiterst geschikt voor schuttingen. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Bangkirai hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Den-Dungen.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Den-Dungen is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlot een erfafscheiding die bij u past. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 72% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig online verkocht. Wij kunnen snappen dat een erfafscheiding kopen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Misschien hebben wij bij u in Den-Dungen eerder een erfafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! Deze navolgende fraaie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen bij u in Den-Dungen.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout en luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Den-Dungen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Veel beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om twee verscheidene motieven per beton plaat te leveren!

Poortdeur

Wij kunnen natuurlijk ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kan een keuze maken uit meerdere modellen poorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 240cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Westerhoven
schutting Simpelveld
schutting Weerselo
schutting Kessel
schutting Amsterdam
schutting Koudum
schutting Eemnes
schutting Mook
schutting Oost-Souburg
schutting Andijk
schutting Zuid-Beijerland
schutting Amerongen