Schutting Westervoort

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Westervoort? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het zetten van uw schutting Westervoort. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na akkoord van de aanbieding en het monteren van de schutting is plusminus 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Westervoort

Wij werken alleen met ervaren personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schuttingen Westervoort. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laser waterpas word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze schuttingbouwers.

De houten schutting Westervoort gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Nobifix) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. De hout beton schutting is de laatste jaren steeds populairder onder de particulieren. De basis van deze soort tuinafscheidingen Westervoort bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm constant los blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Westervoort.

Tuin schermen Westervoort

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Westervoort

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Westervoort uit onze collectie. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinschutting Westervoort die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Westervoort.

Via het web een schutting kopen voor uw tuin Westervoort is hedendaags erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u vind al gauw een tuinschutting Westervoort die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van onze bezoekers gedaan. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Westervoort? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende type schuttingen of schutting Westervoort bouwen:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Westervoort gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Westervoort

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor betonschuttingen Westervoort. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk mooier met meerdere tinten en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Westervoort heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Westervoort

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande tuindeuren.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Meppel
schutting ’s-Hertogenbosch
schutting Oude-Tonge
schutting Rockanje
schutting Chaam
schutting Spakenburg
schutting Doorn
schutting Callantsoog
schutting Nijnsel
schutting Geffen
schutting De Lutte
schutting Kaatsheuvel