Schutting Westervoort

Op zoek naar een moderne schutting Westervoort? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe tuinschutting Westervoort. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het monteren van de schutting is plusminus 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Westervoort

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schuttingen Westervoort bent u zeker van een goed resultaat met uitstekende garanties. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We plaatsen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schutting Westervoort vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de particulieren. Het grote voordeel van deze soort schutting is dat de palen nooit van hout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Westervoort.

Tuin schermen Westervoort

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Westervoort

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuin scherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Westervoort.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Westervoort is nu erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Westervoort. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de bezoekers gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op deze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie tuin Westervoort? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt! Tuinafscheiding kopen Westervoort. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die wij leveren Westervoort. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schutting Westervoort.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Rabat motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Steen motief, Graniet motief of het Rhein motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Westervoort

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen weet wel wat de beton schutting Westervoort is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met verscheidene tinten en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Westervoort heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Westervoort

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende poortdeuren.

Een houten poort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 2 meter breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zelhem
schutting Oosterhout
schutting Bennekom
schutting Maartensdijk
schutting Hoogezand
schutting Heech
schutting Vroomshoop
schutting Ammerzoden
schutting Amerongen
schutting Coevorden
schutting Waardenburg
schutting Rijsenhout