Schutting Westervoort

Rond aan het kijken voor een beton schutting in Westervoort? Wij kunnen uw schutting bezorgen of monteren uw nieuwe schutting bekwaam en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het zetten van de erfafscheiding is ongeveer 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor hoveniers. Elke achtertuin is anders, een juist inzicht is daardoor essentieel bij het installeren van een erfafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt voldoende over het inzicht en ervaring van de monteurs.

Hout beton Schutting Westervoort

De houten erfafscheiding vervaardigd van hout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. De hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de klanten. De palen van dit type schutting zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm constant los blijft van de bodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Bankirai hardhout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor de luxe erfafscheiding. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Westervoort.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Westervoort is nu erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u treft al gauw een erfafscheiding die bij u past. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Wij kunnen snappen dat een erfafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Of vraag ons om een adres bij u in Westervoort.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! Wij kunnen de volgende modellen schuttingen of schutting bij u in Westervoort plaatsen:

Schutting soorten

Erfafscheiding geheel van hout.

Hout beton erfafscheidingen van hout met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Betonschutting Westervoort

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton erfafscheiding beschikken de palen over een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner met verscheidene kleuren en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om 2 andere motieven per betonplaat te leveren!

Poortdeur

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poort van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van bijvoorbeeld 2,5 meter breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Gouderak
schutting Klundert
schutting Geldrop
schutting Bakkeveen
schutting Gorredijk
schutting Nagele
schutting Lichtenvoorde
schutting Castricum
schutting Waarland
schutting Hengelo
schutting Breskens
schutting Hoogvliet