Schutting Heerhugowaard

Op zoek naar een beton erfafscheiding bij u in Heerhugowaard? Wij kunnen de schutting bezorgen of zetten uw nieuwe schutting vakkundig en vlot voor u. Het bouwen van een erfafscheiding bij u in Heerhugowaard kan doorgaans binnen 10 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf zetten al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. Het is belangrijk dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en routine van onze monteurs.

Hout beton Schutting Heerhugowaard

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten erfafscheiding nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. De hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder onder de klanten. De palen van dit type schutting zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 30 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Bankirai hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Bangkirai tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Heerhugowaard.

Een schutting kopen in Heerhugowaard hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in Heerhugowaard is hedendaags erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlot een schutting die bij u past. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 85% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze site? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra info. Of verzoek ons om een tuin bij u in Heerhugowaard.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende type tuinschutting of schutting bij u in Heerhugowaard zetten:

Schutting soorten

Houten erfafscheidingen gemaakt van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Hout motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Beton erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Heerhugowaard

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Hout motief, Rabat motief of het Rhein motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk.

Tuindeur

Een poort is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas poorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede poortdeur waar men met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Middenbeemster
schutting Kruiningen
schutting Aalten
schutting Boekelo
schutting Blijham
schutting Eelde
schutting Rijsbergen
schutting Drogeham
schutting Leegkerk
schutting Sint Oedenrode
schutting Muiden
schutting Gorredijk