Schutting Heerhugowaard

Op het web aan het kijken voor een nieuwe schutting Heerhugowaard? Wij kunnen de schutting op locatie brengen of zetten de nieuwe schutting Heerhugowaard vakbekwaam en vlug voor u. We kunnen meestal binnen 10 dagen een nieuwe schutting monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf monteren al ruim 18 jaar tuinafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouwbedrijven. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin altijd verschillend zijn. We zetten uw tuinafscheiding zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

Schutting Heerhugowaard

Een houten tuinafscheiding vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Grenen) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de consumenten. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Heerhugowaard zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Wij kunnen 4 verschillende hout soorten leveren, elke soort heeft verschillende kenmerken.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton tuinafscheiding met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Elbe motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinafscheiding plaatsen Heerhugowaard.

Een tuinafscheiding kopen Heerhugowaard hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Heerhugowaard is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op met Google en u vind al gauw een schutting die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van de consumenten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Of verzoek ons om een adres Heerhugowaard.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle tuinafscheidingen die we zetten Heerhugowaard. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout met Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Heerhugowaard

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poort op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 220cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Bruinisse
schutting Hoogkerk
schutting Bleiswijk
schutting Doorn
schutting Raalte
schutting Egmond-Binnen
schutting Goes
schutting Winschoten
schutting Steenwijk
schutting Dieteren
schutting Haelen
schutting Zeewolde