Schutting Ter-Heijde

Op het net aan het zoeken voor een beton schutting in Ter-Heijde? Wij zijn de specialist van Nederland in het zetten van schuttingen. Het bouwen van een erfafscheiding bij u in Ter-Heijde kan meestal binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van erfafscheidingen bent u verzekerd van een correct eind resultaat met juiste garanties. Het is belangrijk dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze monteurs.

Hout beton Schutting Ter-Heijde

Een houten erfafscheiding gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De beton erfafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de klanten. Het grote pluspunt van deze schutting is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Door de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Bankirai hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Op zoek naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton erfafscheiding met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe erfafscheiding die lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Ter-Heijde.

Via het web een erfafscheiding kopen voor uw huis in Ter-Heijde is hedendaags erg simpel. Zoek het op in Google en u vind al gauw een erfafscheiding die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 72% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog vragen of wilt u de erfafscheiding in het echt bekijken? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een adres bij u in Ter-Heijde.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende modellen schuttingen of erfafscheiding bij u in Ter-Heijde bouwen:

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Erfafscheiding van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Ter-Heijde

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet wel wat een betonschutting is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar.

Tuindeur

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe erfafscheiding past.
U kan kiezen uit meerdere type tuindeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar men met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Hulsen
schutting Rheden
schutting Ewijk
schutting Bergum
schutting Ridderkerk
schutting Mierlo
schutting Pannerden
schutting Hoek van Holland
schutting Aduard
schutting Groot-Ammers
schutting Breukelen
schutting Nistelrode