Schutting Ter Heijde

Op zoek naar een moderne schutting Ter Heijde? Wij zijn de expert van Nederland in het neerzetten van uw schutting Ter Heijde. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ter Heijde

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niks anders verrichten dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schutting Ter Heijde correct plaatsen. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogte die in elke tuin meestal afwijkend zijn. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt voldoende over het inzicht en ervaring van de monteurs.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder geworden onder de klanten. De palen van dit type schutting Ter Heijde zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten leveren, elke soort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schutting Ter Heijde.

Tuinschermen Ter Heijde

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Ter Heijde

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe tuinschutting Ter Heijde die zeer lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Ter Heijde.

Via het web een schutting kopen voor uw huis Ter Heijde is nu erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Ter Heijde. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 71% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u nog twijfels na het zien van onze tuinafscheiding foto’s op onze website? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een adres Ter Heijde.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende soorten schuttingen of tuinafscheiding Ter Heijde zetten:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton Schutting Ter Heijde gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Hout motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Ter Heijde

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting Ter Heijde is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat mooier met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rots motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om 2 verscheidene motieven per betonplaat te leveren!

Poort Ter Heijde

Een poort is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuinpoorten.

Een houten tuinpoort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting De Bilt
schutting Ulrum
schutting Callantsoog
schutting Zandvoort
schutting Breda
schutting Langenboom
schutting Werkendam
schutting Gaanderen
schutting Malden
schutting Wamel
schutting Schijndel
schutting Dokkum