Schutting Wambeek

Op internet aan het zoeken voor een hout beton schutting Wambeek? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een moderne schutting Wambeek. We kunnen meestal binnen 1 week de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wambeek

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders verrichten dan schuttingen monteren, kunnen de schutting Wambeek perfect zetten. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke tuin altijd anders zijn. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schuttingen Wambeek vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van deze soort schutting Wambeek zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is daarom buitengewoon bestemd voor tuinafscheidingen Wambeek. De sponning die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Wij kunnen 4 andere houtsoorten afleveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schutting Wambeek.

Tuinschermen Wambeek

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Wambeek

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Wambeek: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Wambeek.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Wambeek is hedendaags erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Wambeek. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet zeker na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Of verzoek ons om een tuin Wambeek.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de tuinafscheidingen die wij plaatsen Wambeek. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Wambeek gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Wambeek

Zoekt u een schutting die staat als een huis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor betonschuttingen Wambeek. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Veel beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook mogelijk om 2 verscheidene motieven per betonplaat te leveren.

Tuindeur Wambeek

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Rijswijk
schutting Thorn
schutting Havelte
schutting Kruisland
schutting Uithuizermeeden
schutting Elburg
schutting Hansweert
schutting ’s-Hertogenbosch
schutting Leerdam
schutting Kessel
schutting Balkbrug
schutting Ammerzoden