Schutting Wange

Op zoek naar een luxe schutting Wange? Prins schuttingen kan de schutting Wange op locatie brengen of monteren uw nieuwe schutting Wange vakkundig en vlug voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wange

Onze doorgewinterde bouwers die niets anders uitvoeren dan schuttingen plaatsen, kunnen de schutting Wange perfect zetten. Elke tuin is anders, een precies inzicht is daarom voornaam bij het zetten van een tuinschutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We bouwen uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Wange erg gewild, tegenwoordig kiezen minder particulieren voor deze soort tuinafscheiding. Klanten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. De palen van deze soort tuinafscheiding Wange zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Wij kunnen 4 gevariëerde houtsoorten leveren, iedere houtsoort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Wange.

Tuinschermen Wange

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Wange

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Wange: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Wange.

Via het net een schutting kopen voor uw huis Wange is nu erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Wange. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Zoekt u een referentie adres Wange? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Wange. Het was nog nooit zo makkelijk! Hier vind u alle schuttingen die wij plaatsen Wange. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton schuttingen Wange.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Hout motief of het Graniet motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Wange

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Wange nauwelijks omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Wange heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Wange

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 240cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nieuwveen
schutting Driel
schutting Woudenberg
schutting Olst
schutting Horn
schutting Middelsluis
schutting Ameide
schutting Schipluiden
schutting Wijk en Aalburg
schutting Groningen
schutting Benthuizen
schutting Breskens