Schutting Wange

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Wange? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe tuinschutting Wange. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het plaatsen van de schutting is plusminus 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wange

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schuttingen Wange bent u zeker van een eerlijk eind resultaat met goede garanties. Iedere tuin is verschillend, een goed inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een tuinschutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We zetten uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schuttingen Wange vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Nobifix) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de klanten. De palen van deze soort tuinafscheiding Wange zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan vier andere houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Wange.

Tuin schermen Wange

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Wange

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. We monteren een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Romeins motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de schutting compleet.

Schutting plaatsen Wange.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Wange is tegenwoordig erg handig. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Wange zult tegenkomen voor uw woning in Wange. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 75% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie. Wellicht hebben we Wange voorheen een schutting gezet, verzoek ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Schutting kopen Wange. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Op deze website vind u alle schuttingen die we plaatsen Wange. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schutting van hout.

Hout beton tuinschutting Wange van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Wange

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor betonschuttingen Wange. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Wange heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Wange

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 280cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nijnsel
schutting Oosterhout
schutting Werkendam
schutting Herpen
schutting Hoek van Holland
schutting Engelen
schutting Zeeland
schutting Voerendaal
schutting Vianen
schutting Den Bosch
schutting Tegelen
schutting Borne