Schutting Wapenveld

Op zoek naar een hout beton erfafscheiding bij u in Wapenveld? Prins schuttingen kan uw schutting op locatie brengen of installeren de nieuwe schutting vakkundig en vlug voor u. Het plaatsen van een erfafscheiding bij u in Wapenveld kan gewoonlijk binnen 1 week worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen bent u verzekerd van een perfect resultaat met goede garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin dikwijls verschillend zijn. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard genoeg over het inzicht en routine van onze schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Wapenveld

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de hout beton schutting. Het grote pluspunt van dit type erfafscheiding is dat de schutting palen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is daarom hoogst geschikt voor erfafscheidingen. De sponning die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Bankirai hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Naast de standaard hout beton erfafscheiding kunnen we ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Dit type erfafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Bangkirai tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Graniet motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Wapenveld.

Via internet een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Wapenveld is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al snel een schutting die bij u past. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 81% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het bekijken van onze schutting foto’s op onze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra info. Mogelijk hebben wij bij u in Wapenveld eerder een erfafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Schutting kopen Wapenveld. Dat was nog nooit zo makkelijk! Wij kunnen de volgende soorten tuinschutting of erfafscheiding bij u in Wapenveld plaatsen:

Schutting soorten

Schutting van hout.

Erfafscheidingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief

Beton erfafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne erfafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Wapenveld

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor schuttingmaterialen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met verscheidene kleuren en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar.

Tuindeur

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuinpoort.
U kunt een keuze maken uit verscheidene type poortdeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard aangebracht op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Sneek
schutting Helmond-Dierdonk
schutting Markelo
schutting Den Dungen
schutting Eijsden
schutting Vuren
schutting Uithuizermeeden
schutting Coevorden
schutting Valkenswaard
schutting Franeker
schutting Montfort
schutting Kwintsheul