Schutting Wapenveld

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een moderne schutting Wapenveld? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het installeren van uw schutting Wapenveld. Het plaatsen van een schuttingen Wapenveld kan meestal binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wapenveld

Onze bedreven schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan schuttingen monteren, kunnen de schutting Wapenveld correct plaatsen. Het is relevant dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt genoeg over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

De houten schutting Wapenveld vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder onder de consumenten. De fundering van dit type schuttingen Wapenveld bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een betonnen paal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Door de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Wapenveld.

Tuin schermen Wapenveld

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Wapenveld

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe schutting Wapenveld uit ons assortiment. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Nobifix hout en u heeft een luxe tuinschutting Wapenveld die jaren lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Tuinschutting kopen Wapenveld.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Wapenveld is hedendaags erg handig. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste schutting Wapenveld zult tegenkomen voor uw woning in Wapenveld. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van onze klanten gedaan. We kunnen snappen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het zien van onze schutting afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Wellicht hebben wij Wapenveld voorheen een tuinafscheiding gezet, vraag ons om een referentie tuin.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Wapenveld. Dat was nog nooit zo simpel! Op deze website vind u de schuttingen die wij plaatsen Wapenveld. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Wapenveld gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout en Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Wapenveld

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Wapenveld nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met diverse kleuren en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Mediterraans motief of het Rhein motief. De meeste beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om 2 verscheidene motieven per beton plaat te leveren.

Poortdeur Wapenveld

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 220cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wijhe
schutting Blerick
schutting Joure
schutting Lisserbroek
schutting Giessen
schutting Kaatsheuvel
schutting Den Dolder
schutting Lobith
schutting Ouderkerk aan den IJssel
schutting Alphen aan den Rijn
schutting Grubbenvorst
schutting Dieren