Schutting Opsinnich

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een nieuwe schutting Opsinnich? Wij zijn de expert van Nederland in het neerzetten van schuttingen Opsinnich. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Opsinnich

We werken alleen met bedreven schuttingbouwers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schuttingen Opsinnich. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin meestal ongelijk zijn. We bouwen uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Opsinnich erg populair, tegenwoordig kiezen minder consumenten voor dit type tuinafscheiding. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton schutting. De palen van deze soort schutting Opsinnich zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de grond.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Opsinnich.

Tuin schermen Opsinnich

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Opsinnich

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We plaatsen een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Romeins motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Opsinnich.

Een tuinafscheiding plaatsen Opsinnich hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Opsinnich is hedendaags erg handig. Zoek het op met Google en u treft al vlug een schutting Opsinnich die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van de consumenten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Opsinnich? Vraag het ons, misschien hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende fraaie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Opsinnich.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Opsinnich van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Romeins motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Opsinnich

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting Opsinnich is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Opsinnich heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Opsinnich

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Rolde
schutting Bosschenhoofd
schutting Westerhoven
schutting Hoogvliet
schutting Heesch
schutting Willemstad
schutting Odoorn
schutting De Lier
schutting Gasselternijveen
schutting Overloon
schutting Vollenhove
schutting Gerwen