Schutting Opsinnich

Op zoek naar een nieuwe schutting Opsinnich? Wij zijn de expert van Nederland in het bouwen van uw schutting Opsinnich. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de offerte en het plaatsen van de schutting is ongeveer 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Opsinnich

Onze bedreven bouwers die niks anders verrichten dan schuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Opsinnich foutloos zetten. Elke tuin is afwijkend, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het monteren van een tuinschutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze schuttingbouwers.

De houten schuttingen Opsinnich vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder onder de klanten. De fundering van dit type tuinafscheidingen Opsinnich bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde hout soorten afleveren, elke soort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Opsinnich.

Tuinschermen Opsinnich

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Opsinnich

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Opsinnich: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Gebroken steen motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Opsinnich.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Opsinnich is hedendaags erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Opsinnich. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Wij kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gelegen in Helmond. Misschien hebben wij Opsinnich voorheen een tuinafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Opsinnich. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Wij kunnen de volgende type schuttingen of tuinafscheiding Opsinnich zetten:

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Tuinafscheidingen Opsinnich van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Opsinnich

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Opsinnich nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Graniet motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om twee verscheidene motieven per beton plaat te leveren!!

Poortdeur Opsinnich

We hebben voor elk type schutting een bijpassende tuinpoort.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuindeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 3 meter breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hoogwoud
schutting Berkel Rodenrijs
schutting Vogelenzang
schutting Udenhout
schutting Oldenzaal
schutting Etten-Leur
schutting Zeist
schutting Ilpendam
schutting Haamstede
schutting Kruiningen
schutting Druten
schutting Woubrugge