Schutting Neervelp

Op internet aan het zoeken voor een nieuwe schutting Neervelp? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe tuinschutting Neervelp. Het plaatsen van een schuttingen Neervelp kan doorgaans binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Neervelp

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schutting Neervelp bent u verzekerd van een perfect resultaat met juiste garanties. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We bouwen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de particulieren. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 30 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Door de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Wij kunnen 4 andere houtsoorten afleveren, elke soort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schutting Neervelp.

Tuin schermen Neervelp

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Neervelp

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Neervelp: Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe tuinschutting Neervelp die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Neervelp.

Een tuinafscheiding kopen Neervelp hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Neervelp is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u treft al snel een schutting Neervelp die bij u past. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van de schutting afbeeldingen op onze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Zoekt u een referentie adres Neervelp? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt! Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende soorten schuttingen of schutting Neervelp plaatsen:

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton tuinschutting Neervelp van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Neervelp

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor beton schutting Neervelp. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Hout motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om 2 andere motieven per betonplaat te leveren!

Poortdeur Neervelp

Een tuindeur is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare weg ligt.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuindeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten poort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 240cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Kruiningen
schutting Giesbeek
schutting Liessel
schutting Doornenburg
schutting Raamsdonksveer
schutting Neer
schutting Mook
schutting Poortugaal
schutting Sambeek
schutting Made
schutting Klaaswaal
schutting Dinxperlo