Schutting Grubbenvorst

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Grubbenvorst? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Grubbenvorst. We kunnen normaliter binnen 2 weken de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Grubbenvorst

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schuttingen Grubbenvorst bent u verzekerd van een goed eindproduct met goede garanties. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We zetten uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Grubbenvorst erg populair, hedendaags zoeken steeds minder consumenten voor dit type schutting. Consumenten kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Grubbenvorst bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daarom hoogst geschikt voor tuinafscheidingen Grubbenvorst. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Grubbenvorst.

Tuin schermen Grubbenvorst

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Grubbenvorst

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Nobifix hout en u heeft een luxe schutting Grubbenvorst die jaren lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Grubbenvorst.

Een tuinafscheiding kopen Grubbenvorst hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Grubbenvorst is nu erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al gauw een schutting Grubbenvorst die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze consumenten gedaan. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Of vraag ons om een tuin Grubbenvorst.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of tuinafscheiding Grubbenvorst zetten:

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Tuinafscheidingen Grubbenvorst van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Hout motief of het Rots motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Grubbenvorst

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor beton schutting Grubbenvorst. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om 2 verscheidene motieven per beton plaat te bestellen.

Tuindeur Grubbenvorst

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende poortdeur.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande tuinpoorten.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een stalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Extra brede tuindeur waar men met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Schoorl
schutting Bleiswijk
schutting Bunnik
schutting Genemuiden
schutting Baflo
schutting Beilen
schutting Helmond-Dierdonk
schutting Uithoorn
schutting Meijel
schutting Zaltbommel
schutting Ruurlo
schutting Tolkamer