Schutting Grubbenvorst

Op zoek naar een hout beton erfafscheiding bij u in Grubbenvorst? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe erfafscheiding. Het zetten van een erfafscheiding bij u in Grubbenvorst kan meestal binnen 1 week worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het bouwen van schuttingen bent u verzekerd van een perfect eindproduct met uitstekende garanties. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin vaak ongelijk zijn. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt voldoende over het inzicht en ervaring van de bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Grubbenvorst

Voor vele jaren was de houten schutting populair, tegenwoordig zoeken steeds minder mensen voor dit type schutting. Particulieren kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. Het grote pluspunt van deze categorie erfafscheiding is dat de schutting palen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Door de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Bankirai hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Erfafscheiding plaatsen Grubbenvorst.

Een schutting kopen in Grubbenvorst hoeft nu niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin in Grubbenvorst is nu erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin in Grubbenvorst. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een referentie tuin bij u in Grubbenvorst.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden echter onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Grubbenvorst. Het was nog nooit zo eenvoudig! Wij kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting bij u in Grubbenvorst plaatsen:

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding geheel gemaakt van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout en luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Grubbenvorst

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met verschillende kleuren en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

Een poortdeur is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas tuinpoorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten tuinpoort op stalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede poortdeur waar u met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Dalfsen
schutting Nieuwerkerk aan den IJssel
schutting Zevenhuizen
schutting Susteren
schutting Wamel
schutting Vorden
schutting Hengelo
schutting Hillegom
schutting Varsseveld
schutting Odoorn
schutting Moerkapelle
schutting Geffen