Schutting Grubbenvorst

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Grubbenvorst? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe schutting Grubbenvorst. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Grubbenvorst

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders verrichten dan schuttingen monteren, kunnen de schuttingen Grubbenvorst foutloos plaatsen. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin dikwijls afwijkend zijn. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard voldoende over het inzicht en ervaring van onze bouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Grubbenvorst erg populair, hedendaags kiezen minder consumenten voor deze soort schutting. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton schutting. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan 4 verschillende hout soorten leveren, iedere soort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schutting Grubbenvorst.

Tuinschermen Grubbenvorst

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Grubbenvorst

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Grubbenvorst: Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Klassiek steen motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Grubbenvorst.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Grubbenvorst is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op met Google en u vind al vlot een tuinschutting Grubbenvorst die bij u past. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het zien van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra info. Mogelijk hebben wij Grubbenvorst eerder een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Grubbenvorst. Dat was nog nooit zo simpel! We kunnen de volgende type tuinschutting of tuinafscheiding Grubbenvorst plaatsen:

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Tuinschutting Grubbenvorst gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Grubbenvorst

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor betonschuttingen Grubbenvorst. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Hout motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Grubbenvorst

Een poort is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuinpoorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 260cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Edam
schutting Holwerd
schutting Aarle-Rixtel
schutting Neer
schutting Volendam
schutting Streefkerk
schutting Zaltbommel
schutting Waspik
schutting Beek en Donk
schutting Ens
schutting Goor
schutting Hellevoetsluis