Schutting Rozenburg

Op internet aan het zoeken voor een beton schutting in Rozenburg? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton schutting. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het plaatsen van de erfafscheiding is ca. 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het bouwen van erfafscheidingen bent u zeker van een eerlijk resultaat met goede garanties. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke tuin vaak afwijkend zijn. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt genoeg over het gezichtspunt en routine van de schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Rozenburg

De houten erfafscheiding gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een betonpaal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 andere hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Bangkirai tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Rozenburg.

Een schutting kopen in Rozenburg hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin in Rozenburg is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google en u treft al snel een schutting die bij u past. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Misschien hebben wij bij u in Rozenburg eerder een erfafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt vaak meer dan 1000 woorden echter onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de erfafscheidingen die we zetten in Rozenburg. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Schutting van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting van hout en Rots motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Rozenburg

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen weet wel wat de beton schutting is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk moderner met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar.

Poortdeur

Een poort is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar u met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Haarlem
schutting Gorinchem
schutting Beek
schutting Ouderkerk aan den IJssel
schutting Coevorden
schutting Maassluis
schutting Groningen
schutting Heijen
schutting Zierikzee
schutting Hattem
schutting Ochten
schutting Rozenburg