Schutting Rozenburg

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Rozenburg? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne tuinschutting Rozenburg. We kunnen normaliter binnen 1 week de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Rozenburg

Onze ervaren bouwers die niks anders verrichten dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Rozenburg foutloos zetten. Elke tuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor belangrijk bij het monteren van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt genoeg over het inzicht en routine van onze bouwers.

De houten schuttingen Rozenburg vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Rozenburg zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 45 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Rozenburg.

Tuinschermen Rozenburg

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Rozenburg

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuin scherm. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Rozenburg.

Een schutting kopen Rozenburg hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Rozenburg is hedendaags erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte schutting Rozenburg zal tegenkomen voor uw woning in Rozenburg. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van de bezoekers gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u nog niet zeker na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie tuin Rozenburg? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Rozenburg. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Op deze website vind u alle schuttingen die we plaatsen Rozenburg. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Rozenburg van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Rozenburg

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting Rozenburg is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Rozenburg

Een poortdeur is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare weg ligt.
U kunt kiezen uit verschillende soorten tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten poortdeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Extra brede tuindeur waar u met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Stiphout
schutting Heerjansdam
schutting Ens
schutting Nieuwstadt
schutting Raamsdonk
schutting Lienden
schutting Denekamp
schutting Vorden
schutting Doorwerth
schutting Venhuizen
schutting Helvoirt
schutting Rijssen