Schutting Nagele

Op het web aan het kijken voor een beton schutting Nagele? Wij kunnen de schuttingen Nagele leveren of installeren uw nieuwe schutting Nagele vakkundig en vlug voor u. Het monteren van een schuttingen Nagele kan gewoonlijk binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Nagele

Wij werken uitsluitend met doorgewinterd medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schutting Nagele. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze schuttingbouwers.

De houten schutting Nagele gemaakt van hout word momenteel steeds minder populair, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder onder de bezoekers. De palen van dit type schutting Nagele zijn niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Nagele.

Tuin schermen Nagele

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Nagele

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Nagele uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Nagele.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Nagele is tegenwoordig erg simpel. Wij weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte schutting Nagele zal vinden voor uw woning in Nagele. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van onze klanten gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet overtuigd na het bekijken van deze site? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer info. Of vraag ons om een referentie adres Nagele.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! Deze onderstaande mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Nagele.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schuttingen Nagele.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Hout motief of het Graniet motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Nagele

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor betonschuttingen Nagele. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Nagele heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Nagele

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande tuinpoorten.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Middelburg
schutting Heinkenszand
schutting Hollandscheveld
schutting Dorst
schutting Haelen
schutting Maasbracht
schutting Loenen
schutting Geffen
schutting Oost-Souburg
schutting Uden
schutting Waardenburg
schutting Horst