Schutting Nagele

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting in Nagele? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne erfafscheiding. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na akkoord van de offerte en het plaatsen van de erfafscheiding is plusminus 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf bouwen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor hoveniers. Het is relevant dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard voldoende over het inzicht en ervaring van onze monteurs.

Hout beton Schutting Nagele

De houten schutting vervaardigd van hout word momenteel steeds minder populair, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de consumenten. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags 30 jaar mee en is hier door bijzonder geschikt voor schuttingen. De sponning die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Het tuin scherm is leverbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe erfafscheiding

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Erfafscheiding kopen Nagele.

Via het net een schutting kopen voor uw huis in Nagele is hedendaags erg handig. We weten zeker dat u via het web vlot en veilig een geschikte schutting zal vinden bij u in Nagele. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Wij kunnen snappen dat een erfafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet overtuigd na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Mogelijk hebben we bij u in Nagele eerder een schutting gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Schutting kopen Nagele. Dat was nog nooit zo makkelijk! We kunnen de volgende soorten schuttingen of erfafscheiding bij u in Nagele plaatsen:

Schutting soorten

Erfafscheiding gemaakt van hout.

Erfafscheiding van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout en Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Nagele

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de betonpalen een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort

Wij hebben voor elk type schutting een bijbehorende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende poortdeuren.

Een houten tuindeur van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Extra brede tuindeur waar men met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Geldrop
schutting Zwammerdam
schutting Barendrecht
schutting Puttershoek
schutting Landsmeer
schutting Winterswijk
schutting Elst
schutting Egmond aan Zee
schutting Vorden
schutting Musselkanaal
schutting Zwaagwesteinde
schutting Weesp