Schutting Nagele

Op internet aan het kijken voor een moderne schutting Nagele? Prins schuttingen kan de schutting Nagele op locatie brengen of zetten de nieuwe schutting Nagele vakbekwaam en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het zetten van de schutting is plusminus 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Nagele

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Nagele, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. Het is relevant dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze bouwers.

De houten schuttingen Nagele gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van b.v. Grenen) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Klanten kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Nagele zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Door de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Nagele.

Tuinschermen Nagele

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Nagele

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuinscherm. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe tuinschutting Nagele die lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Tuinschutting plaatsen Nagele.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Nagele is hedendaags erg handig. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte schutting Nagele zult vinden voor uw woning in Nagele. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze klanten gedaan. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Wellicht hebben wij Nagele voorheen een tuinafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt. Tuinafscheiding kopen Nagele. Het was nog nooit zo eenvoudig! De onderstaande mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren Nagele.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Nagele gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Nagele

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen weet wel wat een beton schutting Nagele is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Mediterraans motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Nagele

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande poortdeuren.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Mill
schutting Ulrum
schutting Harskamp
schutting Bovenkarspel
schutting Sassenheim
schutting Elburg
schutting Wieringerwerf
schutting Almkerk
schutting Halsteren
schutting Hengelo
schutting Aduard
schutting Brielle