Schutting Wechelderzande

Op zoek naar een nieuwe schutting Wechelderzande? Prins schuttingen kan de schuttingen Wechelderzande bezorgen of zetten uw nieuwe schutting Wechelderzande deskundig en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de offerte en het zetten van de schutting is ca. 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wechelderzande

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schutting Wechelderzande bent u verzekerd van een degelijk resultaat met uitstekende garanties. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin doorgaans ongelijk zijn. Wij bouwen uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. Consumenten kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton schutting. De palen van deze soort schutting Wechelderzande zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Wechelderzande.

Tuinschermen Wechelderzande

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Wechelderzande

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting Wechelderzande die zeer lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Wechelderzande.

Een schutting plaatsen Wechelderzande hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Wechelderzande is hedendaags erg handig. Zoek het op met Google en u vind al gauw een schutting Wechelderzande die bij u past. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van onze schutting afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra info. Zoekt u een referentie adres Wechelderzande? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of tuinafscheiding Wechelderzande bouwen:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Wechelderzande van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Romeins motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Wechelderzande

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Wechelderzande niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om twee verscheidene motieven per beton plaat te leveren!!

Poortdeur Wechelderzande

Een poortdeur is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
U kan een keuze maken uit verschillende soorten tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten tuindeur op een metalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede poortdeur waar u met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Grootebroek
schutting Wanssum
schutting Waalre
schutting Julianadorp
schutting Reeuwijk
schutting Den Oever
schutting Spijkenisse
schutting Krabbendijke
schutting Gaanderen
schutting Vlissingen
schutting Stadskanaal
schutting Dreumel