Schutting Wechelderzande

Rond aan het kijken voor een beton schutting Wechelderzande? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne schutting Wechelderzande. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de aanbieding en het bouwen van de schutting is ongeveer 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wechelderzande

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schuttingen Wechelderzande bent u zeker van een eerlijk eind resultaat met juiste garanties. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin dikwijls verschillend zijn. We bouwen uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de klanten. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Wechelderzande bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een beton paal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is daardoor buitengewoon geschikt voor schuttingen Wechelderzande. De keep die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Wechelderzande.

Tuinschermen Wechelderzande

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Wechelderzande

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Rabat motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Wechelderzande.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Wechelderzande is nu erg makkelijk. Zoek het op in Google en u vind al snel een schutting Wechelderzande die bij u past. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 73% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in de riante showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Wechelderzande? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Een afbeelding zegt meestal meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de tuinafscheidingen die wij leveren Wechelderzande. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Tuinafscheidingen Wechelderzande van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout en Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Wechelderzande

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting Wechelderzande is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk moderner geworden met diverse kleuren en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. De meeste beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het ook mogelijk om 2 verschillende motieven per beton plaat te bestellen!

Poort Wechelderzande

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuinpoort.
U kunt kiezen uit verscheidene type tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten poort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Houten
schutting Vogelwaarde
schutting Giessen
schutting Eerbeek
schutting Amerongen
schutting Vroomshoop
schutting Onstwedde
schutting Amerongen
schutting Hulsberg
schutting Lemmer
schutting Rhoon
schutting Zegveld