Schutting Betekom

Op internet aan het zoeken voor een hout beton schutting Betekom? Wij kunnen de schutting Betekom op locatie brengen of zetten de nieuwe schuttingen Betekom bekwaam en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het bouwen van de schuttingen is plusminus 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Betekom

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schutting Betekom bent u zeker van een degelijk eind resultaat met goede garanties. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Wij zetten uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Betekom vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton schutting. De schuttingpalen van dit type schutting Betekom zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Door de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Betekom.

Tuin schermen Betekom

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Betekom

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe schutting Betekom uit ons assortiment. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Elbe motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Betekom.

Een schutting kopen Betekom hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis Betekom is tegenwoordig erg makkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste schutting Betekom zal vinden voor uw woning in Betekom. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Mogelijk hebben we Betekom eerder een tuinafscheiding gezet, vraag ons om een referentie adres.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt! Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! Wij kunnen de volgende modellen schuttingen of tuinafscheiding Betekom plaatsen:

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Tuinafscheidingen Betekom gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Betekom

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Betekom nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat mooier geworden met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Betekom heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Betekom

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande tuinpoorten.

Een houten tuinpoort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Drunen
schutting Haarlem
schutting Molenhoek
schutting Warffum
schutting Muiden
schutting Minnertsga
schutting Nijkerk
schutting Erp
schutting Koudekerke
schutting Vaals
schutting Biezelinge
schutting Amersfoort