Schutting Betekom

Op het web aan het kijken voor een moderne schutting Betekom? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe schutting Betekom. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het bouwen van de schutting is ca. 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Betekom

Wij werken alleen met doorgewinterd schuttingbouwers welke niks anders verrichten dan het monteren van schuttingen Betekom. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin altijd verschillend zijn. Wij zetten uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schutting Betekom gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Douglas) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Consumenten kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton schutting. De fundering van dit type schuttingen Betekom bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een betonnen paal rot niet, trekt niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Betekom.

Tuin schermen Betekom

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Betekom

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Betekom uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Tuinschutting plaatsen Betekom.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Betekom is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op met Google en u vind al snel een schutting Betekom die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 72% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Of verzoek ons om een referentie adres Betekom.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt! Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! De onderstaande moderne schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Betekom.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Tuinschutting Betekom van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Betekom

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. Iedereen weet wel wat de betonschutting Betekom is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de palen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om twee andere motieven per beton plaat te bestellen.

Poortdeur Betekom

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende poortdeur.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende poortdeuren.

Houten poort op een metalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 280cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wouw
schutting Posterholt
schutting Voorhout
schutting De Zilk
schutting Ter Heijde
schutting Klaaswaal
schutting Boskoop
schutting Herten
schutting Helvoirt
schutting Bennekom
schutting Ter Aar
schutting Schoonebeek