Schutting Wanssum

Op zoek naar een luxe erfafscheiding bij u in Wanssum? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het installeren van uw schutting. Het plaatsen van een erfafscheiding bij u in Wanssum kan gewoonlijk binnen 10 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders verrichten dan schuttingen monteren kunnen de schutting foutloos plaatsen. Iedere tuin is anders, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het installeren van een erfafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij bouwen uw erfafscheiding zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Schutting Wanssum

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, tegenwoordig zoeken minder consumenten voor dit type erfafscheiding. Klanten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton erfafscheiding. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de palen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daarom buitengewoon geschikt voor erfafscheidingen. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Wij kunnen vier gevariëerde hout soorten afleveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

De tuinschermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting

Aan het zoeken naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit type erfafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting die zeer lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Wanssum.

Via het net een erfafscheiding kopen voor uw huis in Wanssum is hedendaags erg handig. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis in Wanssum. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 80% van alle erfafscheidingen worden hedendaags online verkocht. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u verder twijfels na het bekijken van de schutting afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Of verzoek ons om een referentie tuin bij u in Wanssum.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Schutting kopen Wanssum. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Hier vind u alle erfafscheidingen die wij leveren in Wanssum. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schuttingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout en Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Wanssum

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet wel wat een betonschutting is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk mooier met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort

Een poort is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare weg grenst.
U kunt kiezen uit diverse modellen tuindeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Dedemsvaart
schutting Zaltbommel
schutting Mijnsheerenland
schutting Luyksgestel
schutting Elspeet
schutting Apeldoorn
schutting Duiven
schutting Budel
schutting Leimuiden
schutting Steenbergen
schutting Nieuwe Pekela
schutting Maasland