Schutting Wanroij

Op zoek naar een luxe schutting Wanroij? Prins schuttingen kan uw schuttingen Wanroij bezorgen of zetten uw nieuwe schuttingen Wanroij bekwaam en snel voor u. Het plaatsen van een schuttingen Wanroij kan doorgaans binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wanroij

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schuttingen Wanroij bent u zeker van een perfect eind resultaat met goede garanties. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin meestal verschillend zijn. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard voldoende over het inzicht en ervaring van de monteurs.

De houten schutting Wanroij vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Nobifix) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Consumenten kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is daardoor buitengewoon geschikt voor tuinafscheidingen Wanroij. De keep die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Wanroij.

Tuinschermen Wanroij

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Wanroij

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt het een luxe combinatie. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Wanroij.

Een schutting plaatsen Wanroij hoeft nu niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Wanroij is nu erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlug een schutting Wanroij die bij u past. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van onze tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer info. Wellicht hebben we Wanroij voorheen een tuinafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt! Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! Deze navolgende mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren Wanroij.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Wanroij van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout en Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Wanroij

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting Wanroij is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Wanroij heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Wanroij

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar men met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Doorn
schutting Klazienaveen
schutting Esch
schutting Heiloo
schutting ’t Veld
schutting Landsmeer
schutting ’s Gravenmoer
schutting Leersum
schutting Numansdorp
schutting Koewacht
schutting Belfeld
schutting Borne