Schutting Wanroij

Op het net aan het zoeken voor een nieuwe schutting in Wanroij? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe erfafscheiding. We kunnen normaliter binnen 1 week een nieuwe erfafscheiding bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken uitsluitend met bedreven personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van erfafscheidingen. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin altijd anders zijn. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard voldoende over het inzicht en ervaring van de bouwers.

Hout beton Schutting Wanroij

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. Consumenten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton erfafscheiding. Het grote pluspunt van deze erfafscheiding is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daardoor zeer bestemd voor erfafscheidingen. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

De tuinschermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te simpel vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor de luxe schutting. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting die zeer lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Wanroij.

Een schutting plaatsen in Wanroij hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Wanroij is tegenwoordig erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw achtertuin in Wanroij. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze bezoekers gedaan. We kunnen begrijpen dat een erfafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het bekijken van onze schutting foto’s op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres bij u in Wanroij.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt! Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Hier vind u de schuttingen die we leveren in Wanroij. Elke soort erfafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 300cm hoog.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Wanroij

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor bouwmaterialen. Net als bij de hout beton erfafscheiding beschikken de beton palen over een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Veel beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om twee verschillende motieven per betonplaat te leveren!

Poort

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende poortdeuren.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Extra brede poortdeur waar u met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Lobith
schutting Bergschenhoek
schutting Gameren
schutting Hazerswoude-Dorp
schutting Goes
schutting Huizen
schutting Wagenborgen
schutting Hoogwoud
schutting Drunen
schutting Groot-Ammers
schutting Maasdijk
schutting Heeze