Schutting Boutersem

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Boutersem? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe schutting Boutersem. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het monteren van de schuttingen is plusminus 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Boutersem

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders verrichten dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schutting Boutersem foutloos zetten. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin gewoonlijk ongelijk zijn. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt genoeg over het inzicht en ervaring van de schuttingbouwers.

De houten schutting Boutersem gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder onder de bezoekers. De fundering van deze soort schuttingen Boutersem bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een betonnen paal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Door de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Boutersem.

Tuin schermen Boutersem

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Boutersem

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor een luxe hout beton schutting. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Boutersem: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Romeins motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Boutersem.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Boutersem is nu erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Boutersem. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van onze consumenten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het zien van de schutting foto’s op onze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Misschien hebben we Boutersem eerder een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende type tuinafscheidingen of tuinafscheiding Boutersem zetten:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schutting Boutersem gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Boutersem

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen weet immers wat een beton schutting Boutersem is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat mooier geworden met meerdere kleuren en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Boutersem

Een poort is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare weg grenst.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende tuindeuren.

Een houten poort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Weert
schutting Zeist
schutting Kruisland
schutting Breskens
schutting Mill
schutting Smilde
schutting Gronsveld
schutting Avenhorn
schutting Dedemsvaart
schutting Ouderkerk aan de Amstel
schutting Oldebroek
schutting Klaaswaal