Schutting Boutersem

Op internet aan het zoeken voor een hout beton schutting Boutersem? Wij zijn de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Boutersem. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de offerte en het plaatsen van de schutting is ongeveer 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Boutersem

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Boutersem, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouwbedrijven. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin vaak ongelijk zijn. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en routine van de bouwers.

De houten schutting Boutersem vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. De fundering van deze soort schuttingen Boutersem bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Door de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Boutersem.

Tuin schermen Boutersem

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Boutersem

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Boutersem uit onze collectie. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Boutersem.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Boutersem is tegenwoordig erg simpel. We weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Boutersem zult aantreffen voor uw woning in Boutersem. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de consumenten gedaan. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Op zoek naar een referentie adres Boutersem? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Boutersem. Dat was nog nooit zo simpel! Hier vind u de tuinafscheidingen die wij plaatsen Boutersem. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schutting van hout.

Tuinschutting Boutersem van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout met Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Boutersem

De betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Boutersem nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Boutersem

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kan kiezen uit meerdere soorten tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten poort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Extra brede poort waar men met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Kruisland
schutting Wijhe
schutting Zevenhuizen
schutting Elim
schutting Eersel
schutting Thorn
schutting Tolkamer
schutting Tolkamer
schutting Hoek van Holland
schutting ‘s Gravenmoer
schutting Menaldum
schutting Rozenburg