Schutting Baexem

Op internet aan het zoeken voor een nieuwe schutting Baexem? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton schutting Baexem. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na akkoord van de aanbieding en het monteren van de schuttingen is circa 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Baexem

Wij monteren al ruim 18 jaar schuttingen Baexem, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin vaak verschillend zijn. We plaatsen uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schutting Baexem vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Particulieren kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton schutting. Het grote voordeel van deze soort tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm constant los blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Baexem.

Tuinschermen Baexem

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Baexem

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe schutting Baexem uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting Baexem die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Baexem.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Baexem is tegenwoordig erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Baexem. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Of vraag ons om een tuin Baexem.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende soorten schuttingen of tuinafscheiding Baexem bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schutting Baexem.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Elbe motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Romeins motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Baexem

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting Baexem is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de palen een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Hout motief of het Rhein motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Baexem heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Baexem

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende poortdeuren.

Houten poortdeur op stalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede tuinpoort waar men met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Driebergen-Rijsenburg
schutting Ouddorp
schutting Hedel
schutting Etten-Leur
schutting Uitgeest
schutting Bergentheim
schutting Rijen
schutting Berkel Rodenrijs
schutting Vaals
schutting Lekkerkerk
schutting Meteren
schutting ‘s-Gravendeel