Schutting Baexem

Rond aan het kijken voor een luxe schutting in Baexem? Wij kunnen de schutting bezorgen of zetten uw nieuwe schutting bekwaam en vlot voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de offerte en het bouwen van de erfafscheiding is plusminus 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij zetten al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. Iedere achtertuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een erfafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Baexem

De houten schutting gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder populair, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de hout beton schutting. De fundering van dit type erfafscheidingen bestaat uit beton palen i.p.v. hout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Wij kunnen vier gevariëerde houtsoorten afleveren, elke soort heeft verschillende eigenschappen.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit type erfafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Baexem.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin in Baexem is tegenwoordig erg handig. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte schutting zal vinden bij u in Baexem. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 72% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een erfafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog vragen of wilt u de erfafscheiding in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in onze riante showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een referentie tuin bij u in Baexem.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! De onderstaande moderne schuttingen kunnen we uit voorraad leveren bij u in Baexem.

Schutting soorten

Houten erfafscheiding van hout.

Erfafscheidingen van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Romeins motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Baexem

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor bouwmaterialen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar.

Poort

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas poorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten poort op stalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 200cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Zandvoort
schutting Nuland
schutting Geesteren
schutting Etten-Leur
schutting Zwartsluis
schutting Nijkerk
schutting Sint Willebrord
schutting Leek
schutting Wierden
schutting Roden
schutting Maasbracht
schutting Nieuw-Weerdinge