Schutting Sint-Martens-Lennik

Op zoek naar een nieuwe schutting Sint-Martens-Lennik? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Sint-Martens-Lennik. We kunnen meestal binnen 2 weken de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sint-Martens-Lennik

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen zetten, kunnen de schutting Sint-Martens-Lennik perfect zetten. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin vaak afwijkend zijn. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en routine van de bouwers.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. Bezoekers kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Door de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Sint-Martens-Lennik.

Tuin schermen Sint-Martens-Lennik

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Sint-Martens-Lennik

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Sint-Martens-Lennik uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de beton platen, zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe tuinschutting Sint-Martens-Lennik die lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Tuinschutting plaatsen Sint-Martens-Lennik.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Sint-Martens-Lennik is tegenwoordig erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Sint-Martens-Lennik. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 81% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Het is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u verder twijfels na het bekijken van de schutting afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Wellicht hebben wij Sint-Martens-Lennik eerder een tuinafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle schuttingen die wij plaatsen Sint-Martens-Lennik. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Tuinschutting Sint-Martens-Lennik van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Sint-Martens-Lennik

Zoekt u een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Sint-Martens-Lennik nauwelijks omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Sint-Martens-Lennik

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuindeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Kollum
schutting Gaanderen
schutting Varsseveld
schutting Bruinisse
schutting Drogeham
schutting Onstwedde
schutting Scheemda
schutting Westervoort
schutting Raalte
schutting Gouderak
schutting Nieuw-Lekkerland
schutting Ooltgensplaat