Schutting Sint-Martens-Lennik

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Sint-Martens-Lennik? Prins schuttingen kan uw schutting Sint-Martens-Lennik op locatie brengen of installeren uw nieuwe schutting Sint-Martens-Lennik vakkundig en vlug voor u. Het plaatsen van een schuttingen Sint-Martens-Lennik kan meestal binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sint-Martens-Lennik

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Sint-Martens-Lennik correct plaatsen. Iedere achtertuin is anders, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het plaatsen van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Sint-Martens-Lennik erg gewild, tegenwoordig kiezen minder consumenten voor deze categorie tuinafscheiding. Particulieren kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Sint-Martens-Lennik zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm constant los blijft van de aarde.

Bij ons kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Sint-Martens-Lennik.

Tuin schermen Sint-Martens-Lennik

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Sint-Martens-Lennik

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinschutting Sint-Martens-Lennik die jaren lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting plaatsen Sint-Martens-Lennik.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Sint-Martens-Lennik is hedendaags erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een juiste schutting Sint-Martens-Lennik zal tegenkomen voor uw woning in Sint-Martens-Lennik. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een adres Sint-Martens-Lennik.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande moderne tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Sint-Martens-Lennik.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Sint-Martens-Lennik gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Sint-Martens-Lennik

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Sint-Martens-Lennik niet uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Sint-Martens-Lennik heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Sint-Martens-Lennik

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuindeur.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende tuindeuren.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 280cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wouw
schutting Wijk en Aalburg
schutting Hardegarijp
schutting Lierop
schutting Boxmeer
schutting Groenlo
schutting Wijk bij Duurstede
schutting Sint Oedenrode
schutting Sint Jansteen
schutting Neer
schutting Groesbeek
schutting Odiliapeel