Schutting West-Terschelling

Rond aan het kijken voor een nieuwe erfafscheiding in West-Terschelling? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van schuttingen. We kunnen doorgaans binnen 15 dagen een nieuwe erfafscheiding plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven schuttingbouwers die niets anders doen dan erfafscheidingen zetten kunnen de luxe schutting perfect plaatsen. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin gewoonlijk afwijkend zijn. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de monteurs.

Hout beton Erfafscheiding West-Terschelling

Een houten schutting gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Bangkirai) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton erfafscheiding. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 30 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Prins schuttingen kan vier verschillende hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Bankirai hout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Hout motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de schutting compleet.

Erfafscheiding kopen West-Terschelling.

Via het web een schutting kopen voor uw huis in West-Terschelling is tegenwoordig erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een juiste schutting zult aantreffen bij u in West-Terschelling. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres bij u in West-Terschelling.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de schuttingen die wij zetten in West-Terschelling. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheidingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting West-Terschelling

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor bouwmaterialen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar.

Tuindeur

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuindeur van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Marum
schutting Tegelen
schutting Vuren
schutting Wassenaar
schutting Rijsbergen
schutting Oostrum
schutting Gilze
schutting Vinkeveen
schutting Uithuizermeeden
schutting Kloosterzande
schutting Sprundel
schutting Venlo