Schutting West-Terschelling

Rond aan het kijken voor een luxe schutting West-Terschelling? Wij zijn de specialist van Nederland in het plaatsen van schuttingen West-Terschelling. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting West-Terschelling

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schutting West-Terschelling, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouwbedrijven. Elke achtertuin is anders, een goed inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en ervaring van onze bouwers.

De houten schutting West-Terschelling vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. De fundering van dit type schuttingen West-Terschelling bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een betonpaal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daardoor uitermate geschikt voor tuinafscheidingen West-Terschelling. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen West-Terschelling.

Tuinschermen West-Terschelling

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen West-Terschelling

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Schutting kopen West-Terschelling.

Via internet een schutting kopen voor uw achtertuin West-Terschelling is nu erg handig. We weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte schutting West-Terschelling zult aantreffen voor uw woning in West-Terschelling. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 71% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Mogelijk hebben we West-Terschelling voorheen een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige medewerkers! De onderstaande fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren West-Terschelling.

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Tuinschutting West-Terschelling van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout met Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting West-Terschelling

De betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet immers wat de beton schutting West-Terschelling is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Rabat motief, Hout motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen West-Terschelling heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur West-Terschelling

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande tuindeuren.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 210cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ter Aar
schutting Enter
schutting Doesburg
schutting Grootegast
schutting Huissen
schutting Liempde
schutting Hellendoorn
schutting Heerhugowaard
schutting Lent
schutting Schipluiden
schutting Luyksgestel
schutting Ouderkerk aan de Amstel