Schutting West-Terschelling

Rond aan het kijken voor een moderne schutting West-Terschelling? Wij zijn de expert van Nederland in het monteren van schuttingen West-Terschelling. Het monteren van een een schutting West-Terschelling kan gewoonlijk binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting West-Terschelling

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar schuttingen West-Terschelling, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt genoeg over het inzicht en ervaring van de bouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting West-Terschelling erg gewild, hedendaags zoeken steeds minder mensen voor deze soort tuinafscheiding. De beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de consumenten. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daardoor zeer geschikt voor schuttingen West-Terschelling. De sponning die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen West-Terschelling.

Tuin schermen West-Terschelling

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen West-Terschelling

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit model schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting West-Terschelling: Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting West-Terschelling die lang mee gaat. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen West-Terschelling.

Een schutting kopen West-Terschelling hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis West-Terschelling is tegenwoordig erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw huis West-Terschelling. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Zoekt u een referentie adres West-Terschelling? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinschutting of schutting West-Terschelling plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinschutting West-Terschelling van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting West-Terschelling

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting West-Terschelling niet uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur West-Terschelling

Een tuinpoort is meestal onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare weg ligt.
U kunt een keuze maken uit meerdere modellen poortdeuren die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten tuindeur op stalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Kampen
schutting Raamsdonk
schutting Goes
schutting Numansdorp
schutting Nunspeet
schutting Amersfoort
schutting Vlijmen
schutting Westerhoven
schutting Ameide
schutting Maasbracht
schutting Drunen
schutting Gronsveld