Schutting Halen

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een moderne schutting Halen? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton tuinschutting Halen. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het monteren van de schuttingen is plusminus 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Halen

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niets anders doen dan schuttingen monteren, kunnen de schuttingen Halen perfect monteren. Iedere achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het monteren van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laser waterpas word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en ervaring van de bouwers.

De houten schutting Halen vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. De palen van dit type tuinafscheiding Halen zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schutting Halen.

Tuin schermen Halen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Halen

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Tuinschutting kopen Halen.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Halen is nu erg handig. Zoek het op met Google.nl en u treft al gauw een schutting Halen die bij u past. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 85% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gelegen in Helmond. Misschien hebben wij Halen voorheen een tuinafscheiding gezet, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt! Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende type tuinafscheidingen of schutting Halen zetten:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Halen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Halen

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting Halen is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Steen motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om 2 andere motieven per betonplaat te bestellen.

Poort Halen

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 220cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting ‘s-Gravenpolder
schutting Sittard
schutting Wagenborgen
schutting Boshoven
schutting Aduard
schutting Roden
schutting Blaricum
schutting Wijlre
schutting Vlagtwedde
schutting Hasselt
schutting Gouda
schutting Scherpenzeel