Schutting Halen

Op internet aan het zoeken voor een moderne schutting Halen? Wij kunnen de schutting Halen leveren of installeren uw nieuwe schuttingen Halen bekwaam en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het bouwen van de schuttingen is plusminus 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Halen

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders verrichten dan schuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Halen perfect plaatsen. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze bouwers.

De houten schutting Halen vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van b.v. Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de particulieren. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat hedendaags een leven lang mee en is daarom uitermate geschikt voor schuttingen Halen. De sponning die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Halen.

Tuinschermen Halen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Halen

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe schutting Halen uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Nobifix hout en u heeft een luxe tuinschutting Halen die zeer lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Halen.

Via het net een schutting kopen voor uw achtertuin Halen is hedendaags erg makkelijk. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Halen zal aantreffen voor uw woning in Halen. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie tuin Halen? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Halen. Dat was nog nooit zo makkelijk! De navolgende moderne tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Halen.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Halen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Halen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Halen nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Rots motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Halen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Halen

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende tuin poorten.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Vinkeveen
schutting Ossendrecht
schutting Renkum
schutting Prinsenbeek
schutting Soesterberg
schutting Dodewaard
schutting Weesp
schutting Ter Apel
schutting Zwolle
schutting Kruiningen
schutting Liempde
schutting Lisse