Schutting Hillegom

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een nieuwe schutting Hillegom? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe schutting Hillegom. We kunnen normaliter binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hillegom

Wij zetten al ruim 18 jaar schuttingen Hillegom, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor hoveniers. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij bouwen uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Hillegom erg populair, hedendaags kiezen minder particulieren voor dit type schutting. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de particulieren. De palen van dit type schutting Hillegom zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Door de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Hillegom.

Tuin schermen Hillegom

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Hillegom

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Hillegom uit ons assortiment. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Hillegom: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Hillegom.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Hillegom is hedendaags erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Hillegom. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van onze consumenten gedaan. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Wellicht hebben wij Hillegom voorheen een tuinafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinafscheidingen of tuinafscheiding Hillegom zetten:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Hillegom van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Hout motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Hillegom

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Hillegom niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Hillegom heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Hillegom

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Muiderberg
schutting Beek en Donk
schutting Den Ham
schutting Broek in Waterland
schutting Apeldoorn
schutting Alphen aan den Rijn
schutting Klazienaveen
schutting Oldenzaal
schutting Hank
schutting Kudelstaart
schutting ‘s-Heerenhoek
schutting Asperen