Schutting Hillegom

Op zoek naar een nieuwe schutting bij u in Hillegom? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het installeren van schuttingen. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het bouwen van de schutting is circa 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het installeren van erfafscheidingen bent u verzekerd van een degelijk resultaat met uitstekende garanties. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Wij zetten uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Hillegom

Een houten schutting gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Hardhout) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. De beton erfafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de particulieren. De palen van dit type erfafscheiding zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een beton paal rot niet, trekt nooit krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan vier andere houtsoorten leveren, elke soort heeft andere kenmerken.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting

Aan het zoeken naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton erfafscheiding met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Bangkirai hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Hillegom.

Een erfafscheiding plaatsen in Hillegom hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in Hillegom is nu erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw achtertuin in Hillegom. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog vragen of wilt u de erfafscheiding in het echt bezichtigen? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Wellicht hebben wij bij u in Hillegom eerder een schutting gezet, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt! Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige medewerkers! Hier vind u de schuttingen die wij plaatsen in Hillegom. Iedere soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Erfafscheidingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout in combinatie met luxe Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe schutting van hout en Romeins motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit erfafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Hillegom

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Veel beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om twee verscheidene motieven per betonplaat te leveren!!

Tuindeur

Een poort is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 200cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Ter Heijde
schutting Zwolle
schutting Hengelo
schutting Oud-Vossemeer
schutting Noordwijk
schutting Roggel
schutting Bergeijk
schutting Oost-Souburg
schutting Waarland
schutting Sommelsdijk
schutting Delden
schutting Lichtenvoorde