Schutting Meersel

Rond aan het kijken voor een beton schutting Meersel? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe tuinschutting Meersel. Het zetten van een een schutting Meersel kan doorgaans binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Meersel

Onze ervaren bouwers die niets anders verrichten dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schutting Meersel correct monteren. Iedere tuin is verschillend, een goed inzicht is daarom voornaam bij het plaatsen van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij zetten uw schutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schutting Meersel gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Grenen) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton schutting. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is daardoor uiterst bestemd voor schuttingen Meersel. De sponning die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Door de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Meersel.

Tuinschermen Meersel

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Meersel

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuinscherm. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Meersel: Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Klassiek steen motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Meersel.

Een tuinafscheiding kopen Meersel hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Meersel is hedendaags erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Meersel. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 85% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Op zoek naar een referentie adres Meersel? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De onderstaande mooie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Meersel.

Schutting soorten

Schutting van hout.

Schuttingen Meersel van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Meersel

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Meersel niet uitgebreid toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Meersel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Meersel

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de onderstaande poortdeuren.

Houten poortdeur op een metalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Sprundel
schutting Vlodrop
schutting Moerkapelle
schutting Vaals
schutting Dieteren
schutting Oldemarkt
schutting Nijverdal
schutting Zwammerdam
schutting Leuth
schutting Puttershoek
schutting Sint Anthonis
schutting Edam