Schutting Kersbeek-Miskom

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een hout beton schutting Kersbeek-Miskom? Prins schuttingen kan uw schuttingen Kersbeek-Miskom op locatie brengen of installeren de nieuwe schuttingen Kersbeek-Miskom vakkundig en snel voor u. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het zetten van de schutting is plusminus 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kersbeek-Miskom

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen Kersbeek-Miskom bent u zeker van een goed eind resultaat met goede garanties. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en routine van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Kersbeek-Miskom erg populair, tegenwoordig zoeken steeds minder particulieren voor dit type schutting. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton schutting. De palen van dit type schutting Kersbeek-Miskom zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is hier door bijzonder geschikt voor schuttingen Kersbeek-Miskom. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Kersbeek-Miskom.

Tuin schermen Kersbeek-Miskom

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Kersbeek-Miskom

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Kersbeek-Miskom uit onze collectie. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Kersbeek-Miskom: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting plaatsen Kersbeek-Miskom.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Kersbeek-Miskom is nu erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al snel een tuinschutting Kersbeek-Miskom die bij u past. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze website? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Wellicht hebben wij Kersbeek-Miskom eerder een schutting gezet, vraag ons om een referentie tuin.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinafscheidingen of tuinafscheiding Kersbeek-Miskom plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Tuinschutting Kersbeek-Miskom van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Kersbeek-Miskom

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Kersbeek-Miskom niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de palen over een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om 2 andere motieven per beton plaat te bestellen!

Poortdeur Kersbeek-Miskom

Een poortdeur is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare weg grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande tuindeuren.

Een houten poortdeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Extra brede poort waar u met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wezep
schutting Oud-Heusden
schutting Arnhem
schutting Oostvoorne
schutting Stramproy
schutting Scherpenzeel
schutting Maasbree
schutting Poortugaal
schutting Petten
schutting Oudenbosch
schutting Dinxperlo
schutting Bergum