Schutting Hulsen

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Hulsen? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het bouwen van uw schutting Hulsen. We kunnen normaliter binnen 15 dagen de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hulsen

We werken uitsluitend met ervaren schuttingbouwers welke niks anders doen dan het plaatsen van schutting Hulsen. Iedere achtertuin is verschillend, een goed inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt voldoende over het inzicht en ervaring van onze bouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Hulsen erg gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder mensen voor deze soort tuinafscheiding. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de consumenten. De basis van deze soort schuttingen Hulsen bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een betonpaal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daardoor uitermate bestemd voor schuttingen Hulsen. De keep die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Door de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Wij kunnen 4 gevariëerde hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schutting Hulsen.

Tuin schermen Hulsen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Hulsen

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. De combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinschutting Hulsen die jaren lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Hulsen.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Hulsen is hedendaags erg simpel. Zoek het op met Google en u treft al vlug een schutting Hulsen die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van onze bezoekers gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u alsnog niet zeker na het lezen van deze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Wellicht hebben we Hulsen voorheen een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die wij zetten Hulsen. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinschutting Hulsen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout en Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Hulsen

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor beton schutting Hulsen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Hulsen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Hulsen

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
U kunt een keuze maken uit meerdere modellen poortdeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 3 meter breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Born
schutting Handel
schutting Wanroij
schutting Ravenstein
schutting Koudekerke
schutting Brakel
schutting Opheusden
schutting Wommels
schutting IJsselmuiden
schutting Groenlo
schutting Cadier en Keer
schutting Vlissingen