Schutting Hulsen

Op zoek naar een moderne schutting bij u in Hulsen? Prins schuttingen kan de schutting leveren of monteren de nieuwe schutting vakbekwaam en vlot voor u. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het zetten van de erfafscheiding is ongeveer 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf plaatsen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouw bedrijven. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke tuin meestal verschillend zijn. Wij bouwen uw schutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Schutting Hulsen

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten erfafscheiding nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. Klanten kiezen steeds meer voor een kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton erfafscheiding. De basis van deze soort erfafscheidingen bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daarom bijzonder bestemd voor schuttingen. De sponning die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Door de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Het tuinscherm is leverbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe erfafscheiding

Op zoek naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton erfafscheiding met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Hulsen.

Een erfafscheiding plaatsen in Hulsen hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin in Hulsen is nu erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin in Hulsen. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt zien? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Of verzoek ons om een referentie tuin bij u in Hulsen.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt. Schutting kopen Hulsen. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende type schuttingen of schutting bij u in Hulsen bouwen:

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout in combinatie met luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Hulsen

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor schuttingmaterialen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Hout motief of het Rhein motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten tuinpoort van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Zuidland
schutting Broek in Waterland
schutting Maurik
schutting Westervoort
schutting Delden
schutting Gouderak
schutting Meijel
schutting Oud Gastel
schutting Margraten
schutting Berkel Rodenrijs
schutting Kerkrade
schutting Ospel