Schutting Zegge

Rond aan het kijken voor een hout beton erfafscheiding in Zegge? Wij kunnen de schutting leveren of monteren de nieuwe schutting vakkundig en snel voor u. Het monteren van een schutting bij u in Zegge kan gewoonlijk binnen 2 weken worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders doen dan erfafscheidingen bouwen kunnen de luxe schutting correct zetten. Elke tuin is anders, een goed inzicht is daardoor essentieel bij het plaatsen van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We plaatsen uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Zegge

Een houten schutting gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. De beton erfafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de particulieren. De basis van deze soort schuttingen bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daarom hoogst bestemd voor erfafscheidingen. De sponning die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te simpel vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor de luxe schutting. De combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Elbe motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Zegge.

Een schutting kopen in Zegge hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Zegge is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al snel een schutting die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze bezoekers gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog vragen of wilt u de erfafscheidingen in het echt zien? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een referentie tuin bij u in Zegge.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! De onderstaande fraaie erfafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen bij u in Zegge.

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding van hout met beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout en luxe Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Zegge

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk.

Poort

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
U kunt een keuze maken uit verschillende type poortdeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard geschroefd op een stalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Heijen
schutting Dronten
schutting Raalte
schutting Maarheeze
schutting Borger
schutting Wijk bij Duurstede
schutting Kwintsheul
schutting Diever
schutting Spaubeek
schutting Kerkrade
schutting Wijk bij Duurstede
schutting Angeren