Schutting Zegge

Op zoek naar een luxe schutting Zegge? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe tuinschutting Zegge. Het zetten van een schuttingen Zegge kan doorgaans binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zegge

Wij werken alleen met ervaren schuttingbouwers welke niets anders doen dan het zetten van schutting Zegge. Elke achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor essentieel bij het installeren van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en routine van de schuttingbouwers.

De houten schuttingen Zegge vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van deze soort schutting Zegge zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een betonpaal rot niet, trekt niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Zegge.

Tuin schermen Zegge

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Zegge

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de beton platen, zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Zegge.

Een tuinafscheiding plaatsen Zegge hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Zegge is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u vind al snel een schutting Zegge die bij u past. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze schutting foto’s op onze pagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie adres Zegge? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

Een foto zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende modellen tuinschutting of tuinafscheiding Zegge bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Hout beton Schutting Zegge gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Graniet motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Zegge

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting Zegge is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Zegge heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Zegge

Een tuindeur is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
U kan kiezen uit verscheidene soorten poorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Volendam
schutting Aalburg
schutting Oldenzaal
schutting Leegkerk
schutting Wamel
schutting Nijmegen
schutting Driebergen-Rijsenburg
schutting Kesteren
schutting Gorssel
schutting Overloon
schutting Oud-Vossemeer
schutting Kesteren