Schutting Zegge

Op zoek naar een nieuwe schutting Zegge? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Zegge. We kunnen gewoonlijk binnen 1 week de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zegge

Wij werken alleen met ervaren personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schuttingen Zegge. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin gewoonlijk ongelijk zijn. Wij plaatsen uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton schutting. De palen van dit type schutting Zegge zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 45 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Door de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Zegge.

Tuinschermen Zegge

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Zegge

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Graniet motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Zegge.

Een schutting plaatsen Zegge hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Zegge is hedendaags erg simpel. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste schutting Zegge zal aantreffen voor uw woning in Zegge. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 70% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op deze website nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Mogelijk hebben wij Zegge eerder een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? De navolgende mooie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Zegge.

Schutting soorten

Schutting van hout.

Hout beton schutting Zegge van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Elbe motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Zegge

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Zegge niet uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Hout motief, Rhein motief of het Romeins motief. Veel beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om 2 verschillende motieven per beton plaat te leveren!!

Poortdeur Zegge

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de navolgende tuin poorten.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Grootegast
schutting Swalmen
schutting Venray
schutting Ouderkerk aan den IJssel
schutting Montfort
schutting Vlijmen
schutting Oldebroek
schutting Enschede
schutting Hoogerheide
schutting Woubrugge
schutting Zwartewaal
schutting Geleen