Schutting Putte

Op het web aan het zoeken voor een moderne schutting Putte? Prins schuttingen kan de schuttingen Putte leveren of plaatsen de nieuwe schuttingen Putte vakkundig en snel voor u. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Putte

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schuttingen Putte bent u zeker van een correct eindproduct met juiste garanties. Elke tuin is anders, een precies inzicht is daarom essentieel bij het plaatsen van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en routine van de bouwers.

De houten schuttingen Putte gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Hardhout) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. De hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de particulieren. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de palen niet van hout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 35 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Putte.

Tuinschermen Putte

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Putte

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Putte: Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. We monteren een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Romeins motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting plaatsen Putte.

Een schutting kopen Putte hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Putte is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlot een schutting Putte die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van de bezoekers gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het bekijken van de schutting foto’s op onze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra info. Op zoek naar een referentie tuin Putte? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende modellen tuinschutting of schutting Putte bouwen:

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Putte gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout en Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Putte

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Putte nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Hout motief of het Rhein motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Putte heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Putte

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuindeur.
U kan kiezen uit diverse type poorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten poort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting IJmond
schutting Den Bosch
schutting Stramproy
schutting Meerssen
schutting Olst
schutting Maasdijk
schutting Sint Willebrord
schutting Petten
schutting Dussen
schutting Barendrecht
schutting Bosschenhoofd
schutting Leek