Schutting Putte

Op zoek naar een hout beton erfafscheiding bij u in Putte? Wij kunnen de schutting op locatie brengen of zetten uw nieuwe schutting bekwaam en snel voor u. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen een nieuwe schutting monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken alleen met doorgewinterd personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schuttingen. Elke tuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het plaatsen van een erfafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij plaatsen uw erfafscheiding zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Putte

De houten erfafscheiding vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton erfafscheiding. De basis van deze soort erfafscheidingen bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. Een beton paal gaat hedendaags een leven lang mee en is daardoor buitengewoon bestemd voor erfafscheidingen. De sponning die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Door de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

De tuin schermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Bangkirai hout en men heeft een luxe erfafscheiding die lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Putte.

Een schutting kopen in Putte hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Putte is tegenwoordig erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin in Putte. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. We kunnen snappen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Wellicht hebben we bij u in Putte voorheen een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Erfafscheiding kopen Putte. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Hier vind u alle erfafscheidingen die wij zetten in Putte. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Erfafscheiding geheel van hout.

Hout beton schuttingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Steen motief, Graniet motief of het Romeins motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Putte

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om 2 andere motieven per betonplaat te leveren!

Poortdeur

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai poortdeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Sassenheim
schutting Wintelre
schutting Nieuwendijk
schutting Breugel
schutting Joure
schutting Broek op Langedijk
schutting Delfzijl
schutting Engelen
schutting Loenen
schutting Zoeterwoude
schutting Soesterberg
schutting Nistelrode