Schutting Huizingen

Rond aan het kijken voor een beton tuinafscheiding Huizingen? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het plaatsen van tuinafscheidingen Huizingen. We kunnen doorgaans binnen 2 weken een nieuwe tuinafscheiding plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niets anders verrichten dan schuttingen zetten kunnen de houten schutting correct monteren. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke tuin meestal anders zijn. We plaatsen uw tuinafscheiding zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

Schutting Huizingen

Een houten tuinafscheiding gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de bezoekers. De fundering van deze soort schuttingen Huizingen bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een betonnen paal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Graniet motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinafscheiding plaatsen Huizingen.

Een schutting kopen Huizingen hoeft nu niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Huizingen is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op in Google en u vind al vlug een tuinafscheiding die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze klanten gedaan. Het is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Wellicht hebben wij Huizingen eerder een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! Wij kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of schutting Huizingen plaatsen:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinafscheidingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Huizingen

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met verscheidene kleuren en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Hout motief of het Nostalgie motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om twee verschillende motieven per beton plaat te leveren!!

Poort

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuindeur.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende tuin poorten.

Houten poortdeur op stalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Esch
schutting Steenwijk
schutting Eefde
schutting Leeuwarden
schutting Wieringerwerf
schutting Slagharen
schutting Oost-Souburg
schutting Delden
schutting Eindhoven
schutting Berkel-Enschot
schutting Boxmeer
schutting Nijmegen