Schutting Huizingen

Rond aan het kijken voor een beton schutting Huizingen? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het plaatsen van uw schutting Huizingen. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de offerte en het plaatsen van de schutting is ca. 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Huizingen

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niks anders doen dan schuttingen monteren, kunnen de schuttingen Huizingen foutloos plaatsen. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Wij plaatsen uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schutting Huizingen gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van b.v. Nobifix) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. De fundering van dit type tuinafscheidingen Huizingen bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Wij kunnen vier verschillende houtsoorten afleveren, elke soort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schutting Huizingen.

Tuinschermen Huizingen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Huizingen

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe schutting Huizingen uit onze collectie. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Huizingen: Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt dit een luxe combinatie. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Huizingen.

Een schutting kopen Huizingen hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Huizingen is tegenwoordig erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Huizingen. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bezichtigen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer voorlichtingen. Wellicht hebben we Huizingen eerder een schutting neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! Hier vind u de tuinafscheidingen die wij zetten Huizingen. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Tuinafscheidingen Huizingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout en Nostalgie motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Huizingen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen weet wel wat de betonschutting Huizingen is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Huizingen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Huizingen

Wij kunnen natuurlijk ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten tuinpoort op stalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Assendelft
schutting Breedeweg
schutting Castricum
schutting Voorhout
schutting Sambeek
schutting Nieuwerkerk
schutting Schoonhoven
schutting Haastrecht
schutting Renkum
schutting Blaricum
schutting Leeuwarden
schutting Sint Oedenrode