Schutting Oud-Heverlee

Op zoek naar een hout beton schutting Oud-Heverlee? Wij kunnen de schutting Oud-Heverlee bezorgen of plaatsen de nieuwe schuttingen Oud-Heverlee vakkundig en vlot voor u. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oud-Heverlee

Wij werken enkel met bedreven personeel die niks anders doen dan het monteren van schuttingen Oud-Heverlee. Elke achtertuin is anders, een goed inzicht is daarom essentieel bij het zetten van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We zetten uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Oud-Heverlee erg gewild, hedendaags kiezen minder consumenten voor dit type schutting. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De palen van dit type tuinafscheiding Oud-Heverlee zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Oud-Heverlee.

Tuin schermen Oud-Heverlee

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Oud-Heverlee

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Oud-Heverlee uit ons assortiment. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Oud-Heverlee: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Nobifix hout en men heeft een luxe schutting Oud-Heverlee die jaren lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Oud-Heverlee.

Een schutting kopen Oud-Heverlee hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Oud-Heverlee is tegenwoordig erg makkelijk. We weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Oud-Heverlee zult tegenkomen voor uw woning in Oud-Heverlee. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra info. Misschien hebben wij Oud-Heverlee eerder een tuinafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt. Tuinafscheiding kopen Oud-Heverlee. Het was nog nooit zo eenvoudig! Hier vind u de schuttingen die we plaatsen Oud-Heverlee. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Schuttingen Oud-Heverlee van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Oud-Heverlee

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet immers wat de beton schutting Oud-Heverlee is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met verschillende kleuren en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Oud-Heverlee

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
U kan kiezen uit verscheidene modellen poorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten tuindeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Extra brede poortdeur waar u met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Leegkerk
schutting Bovensmilde
schutting Willemstad
schutting Holten
schutting Groot-Ammers
schutting Gendt
schutting Breugel
schutting Hazerswoude-Rijndijk
schutting Zuidhorn
schutting Beilen
schutting Bleskensgraaf
schutting Zetten