Schutting Koudekerke

Op het web aan het kijken voor een moderne schutting Koudekerke? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Koudekerke. We kunnen normaliter binnen 1 week de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Koudekerke

We werken alleen met ervaren personeel die niks anders verrichten dan het zetten van schutting Koudekerke. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke tuin dikwijls afwijkend zijn. We zetten uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Koudekerke erg gewild, hedendaags zoeken steeds minder consumenten voor deze soort tuinafscheiding. De beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder onder de particulieren. De palen van dit type tuinafscheiding Koudekerke zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm steeds los blijft van de aarde.

Wij kunnen 4 verschillende houtsoorten leveren, iedere soort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schuttingen Koudekerke.

Tuinschermen Koudekerke

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Koudekerke

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Koudekerke.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Koudekerke is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al snel een schutting Koudekerke die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze consumenten gedaan. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u alsnog niet vertrouwd na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Koudekerke? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Koudekerke. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Hier vind u de schuttingen die wij zetten Koudekerke. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schutting van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Koudekerke gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Rabat motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Koudekerke

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen weet wel wat de betonschutting Koudekerke is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Koudekerke heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Koudekerke

We hebben voor elke soort schutting een bijpassende poortdeur.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande poortdeuren.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar u met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Rilland
schutting Berghem
schutting Eelde
schutting Enkhuizen
schutting Hazerswoude-Dorp
schutting Zuidwolde
schutting Opmeer
schutting Stadskanaal
schutting Veendam
schutting Wezep
schutting Alverna
schutting Mijnsheerenland