Schutting Koudekerke

Op zoek naar een moderne erfafscheiding bij u in Koudekerke? Wij kunnen uw schutting bezorgen of plaatsen de nieuwe schutting deskundig en vlot voor u. Het zetten van een schutting bij u in Koudekerke kan meestal binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niks anders verrichten dan erfafscheidingen plaatsen kunnen de schutting perfect zetten. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin vaak ongelijk zijn. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en ervaring van de schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Koudekerke

Een houten schutting vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Hardhout) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de particulieren. Het grote voordeel van deze soort erfafscheiding is dat de palen nooit van hout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Door de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

De tuinschermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe erfafscheiding die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Erfafscheiding plaatsen Koudekerke.

Via het net een erfafscheiding kopen voor uw huis in Koudekerke is tegenwoordig erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin in Koudekerke. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Wij kunnen begrijpen dat een erfafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Wellicht hebben we bij u in Koudekerke voorheen een erfafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt! Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende type schuttingen of erfafscheiding bij u in Koudekerke bouwen:

Erfafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Rabat motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief

Beton erfafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Koudekerke

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor schuttingmaterialen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar.

Tuindeur

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende tuin poorten.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar u met de auto of trailer door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Dokkum
schutting Staphorst
schutting Vessem
schutting Odoorn
schutting Eemnes
schutting Panningen
schutting Maasdam
schutting Eefde
schutting Lopik
schutting Loon op Zand
schutting Staphorst
schutting Purmerend